Pekný večer prajem 😊, mám len malú otázočku, od dnes som nastúpila ako brigádnička na túto pozíciu a chcela by som len vedieť, či sú tie PLU kódy potrebne vedieť, že ozaj z hlavy bez hľadania(samozrejme zakladne veci, rožok, chlieb, zelenina, čo sa bežne kupuje to viem). Prosím tie, ktoré ste robili, alebo robite na tejto pozícii ak by ste sa mi vyjadrili 😅Som celkom stressman tak by nezaškodila aj nejaká podpora v tomto 😂ďakujem Vám
@fifulik tak to sa naučíš aj keby si nechcela... Predstav si ze niekto ma 10 druhov pečiva, 10 druhov ovocia a všetko by si hľadala - ved tam budu do zajtra 😀
Pár krát si to vyhľadáš a potom si to už zapamätáš
Pokiaľ viem Lidl pre nových tlači zoznamy kde sú všetky PLU a doma sa to môžeš naučiť
@fifulik môj syn tam robil a musel sa to naučiť naspamäť, vyžadujú to
Ahoj po dvoch týždňoch ich budeš vedieť naspamäť a pečivo ktoré sa každý týždeň dopeka nové nájdeš na pokladni v kolónke io. Každý týždeň sa v lidli robia 2-3 dvojminutove testy na plu kódy. Ak vieš kódy menej sa mýliš máš menej storno riadkov a vieš rýchlejšie blokovat pretože k tebe nemusí chodí nikto na storna keďže kazde storno nad 5 euro musíš mat potvrdene vedením
@fifulik ja som brigadovala v tescu este ked neboli obrazky na kase, tak 10r dozadu a najcastejsie kody peciva a ovocia,zel. som mala napisane na papieri vzdy vo vačku, po case som ich vedela uz naspamat kedze v kazdom nakupe bolo skoro to iste
Co si obliecť na pohovor
@majamarika no do lidla ti staci fakt hocico..
nauč sa, čo je kde a nájdeš to rýchlo. Len nedávaj na sebe vedieť, kupujúci nevedia, že to máte vedieť naspamäť a mne príde normálne, že niečo predavačka ťuká do pokladne, a zase až tak dlho to netrvá.
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. Dá sa Vám nainštalovať aplikácia Lidl PLU SK? Nastupujem onedlho do Lidl a rada by som sa už nejaké tie kódy naučila.