Zdravim Vás, máte niekto skúsenosti s modelingom? Je v poriadku, že z agentúry pýtajú peniaze na licenciu? Manžel dostal ponuku na fotenie oblekov do katalógov. Má sľúbený slušný honorár, podpísal aj zmluvu s agentúrou, ale tá teraz pýta peniaze na licenciu, konkrétne 1066€. Je to ok? Nemáme skúsenosti ako to chodí. Ďakujem
@anetkahugo ale takto poväčšine to ide z prvých honorárov...
@lubik87 nie je to za fotky, vraj za medzinárodnú licenciu. Agentúra je Top mannequins v Prahe.
@anetkahugo medzinarodna licencia neexistuje.robim v tejto oblasti vyse 15rokov.
@babi81 ďakujem. A poznáš túto agentúru? Ako to teda funguje? Cloveka-nemodela zavolá niekto na fotenie a fotí? Zmluvu s agentúrou už podpísal, len toto sa nám nezdá, platit vyše 1000€
Never tomu, ak je niekto fakt super, tak neplatí nič, agentúra si ho podchyti,ale takto ho zaradia do nejakého portfólia a bude len v ponuke, ja by som neplatila...
@anetkahugo pekný deň, mám len otázočku, budila som na nete kvôli iste modeling agentúre, .. Narazila na čas článok ohľadne tejto agenturi, ako dopadol manžel? Lebo pána konateľa poznám osobne a ide o obrovské sklamanie, aj syna na lákal na modeling, zobral 100eur a nič z toho.. povyberal veľa peňazí, organizoval rôzne podujatia, ktoré sa euskutocnili a vstupné po vyberal.. Jedine asi čo vyšlo vystúpenie co urobil divadlo rozprávky kde som im zapoziciavala kostymky. Ďakujem ak si nájdete čas odpísať. Len ma to zaujíma. Zdenka
@00vecernica zdravim, našťastie sme si pozistovali o dotycnom informácie a nepúšťali sme sa do žiadnej spolupráce s ním ... Viem, že viacerých ľudí oklamal
@anetkahugo kamarátka je modelka teraz v Japonsku akurát...nikdy neplatila.agenture peniaze nieje to za fotky ? Za to sa platí kľudne aj 1000€ ....ako sa volá agentúra?