ahojte mamicky mate prosim vas niektora skusenosti s pracou na doma, lepenie obalok??sprostredkuva ju p. Surina, vstupny poplatok je 10€. dakujem za kazdy koment
@kochajdova Predstav si, ze by si nastupila do prace a povedali by ti, ze no ale najprv nam zaplatte 50 eur, za to ze u nas zacnete pracovat - nebojte sa, potom budeme mat vysoku vyplatu.
Napis panovi, ze nech si ten "vstupny poplatok" stiahne z tvojej prvej vyplaty 😃
Pamatam si este davno taky pripad z Lamparne, alebo aka to bola relacia - zaplatili poplatok, prisiel im material, doma polepili 1000 nejakych malych ozdobnych skatuliek - robila na tom cela rodina, lebo to malo byt hotove do tyzdna alebo tak nejak a potom si to uz nikto neprebral, nedvihali telefony, nikto sa im viac neozval.
@kochajdova ja neviem dokedy budú slovenské baby také "sprosté" a budú chcieť akože zarábať na takýchto pofidérnych reklamách - lepenie obálok, skladanie niečoho...... Veď to sú také pyramídové hry, keď len 20 jej pošlú po 10eur, tak zarobí 200 eur za nič a ty prerobíš čo tam vložíš. Ak chceš zarábať z domu tak niečo tvor - pleť, ši, vyšívaj, háčkuj, peč a predávaj a nie takéto blbosti.
Za čo má byť akože ten vstupný poplatok?
@tanalyn vraj vela ludi reagovalo a ked im poslali podklady tak sa viac neozvali a firma bola stratova
Vstupny poplatok by som nikdy nikomu nedavala! Ved predsa ty ides pre nich pracovat, tak preto by mal byt nejaky poplatok? Oni tebe maju vyplacat mzdu a nie ty im poplatky
@fraser771 bola to debetná alebo kreditná karta? Ak kreditka okamžite reklamovať tu platbu s tým, že ste ju nezadali vy a je to odrb :( peniaze na kreditka totižto patria banke a oni majú na tieto účely poistené prípady Ako toto. Peniaze pripíšu hneď Spat na kartu a budú si to vymáhať u toho podvodníka. :( preto ak niečo platit kartou, ja platím len kreditkou. Ak to bola platba cez debetnú, aj tak ísť do banky a porozprávať sa s nimi, že to chcete reklamovať, že boli zneužité údaje z karty :( radšej by som na vašom mieste okamžite blokla kartu :( a požiadala o novú. Človek nikdy nevie čo ešte z toho vzíde.
Ahojte, dnes som napísala na mail a vysvetlili mi tam že vstupný poplatok je 0,01€, čiže jeden cent čo mi už samo o sebe príde ako riadna blbosť. Veď načo by im bolo treba platiť nejaký vstupný poplatok a k tomu ešte jeden cent 😃 Taktiež žiadali odo mňa údaje o platobnej karte (vraj na overenie) čo mi príde už veľmi podozrivé a taktiež že za zlepenie obálok 2000 ks do 3 dní mi vyplatia 70€. Neviem ale nieje to nejako priveľa len za lepenie obálok. Veď keby toľko dávali a bolo by to také jednoduché, tak by to robil asi každý. Čiže môj záver, jasný PODVOD.
Prikladám ešte stránku hoax.sk je tam veľa článkov o podvodoch na internete, odporúčam prezrieť si to
@ryeomyanga čiže je to čistý podvod??
Moja skusenost s tymito pracami na doma je, ze ked sa plati vstupny poplatok tak to nikdy nedopadne dobre, s tymto konkretne skusenost ale nemam. Ale vacsinou to bolo tak, ze sa mi nevratilo ani to co som do toho na zaciatku dala...