Ahojte, ako to je s lekarmi pocas skusobnej doby, mam narok na navstevu lekara? Vysli mi nejake zle hodnoty z krvi, som teraz mesiac v praci a mala by som ist na nejake vysetrenie. Uplne mam z toho stres, že skusobna doba. Ďakujem
Ďakujem, skorej sa obavam, ze ked toto urobim, ze mi nepredlzia skusobku a vyhodia ma …. Ale tak zdravie je zdravie, co mam robit, len stres no
no ale ak by im normálna návšteva u lekára vadila už teraz, tak by im na 99% vadila aj potom a vedeli by ti to dať patrične vyžrať. preto ti tu píšu, že ak im to má vadiť, radšej kašli na takú robotu.
vezmi si priepustku, tu hodinu vydrzia, vysvetli situaciu, ze nechces nic podcenit
Odbery krvi sa realizuju u kazdeho lekara len rano, moja doktorka ma napr. odbery uz od 6,00 hod. takze treba ist tak. A ked by sa nahodou nedalo, tak priepustka na 1 hodinu nesposobi, ze ta vyhodia. Ak by si ale zacala cerpat pravidelne celodenne priepustky, tak sa s tebou rozlucia.
@natalienka12 ja uz odbery prave mam, ale nieco ni tam vyskocilo a preto by som teraz mala ist na konkretne vysetrenie
A v com je problem? Nemusis ist na cely den.
@natalienka12 nemocnica, kde robia to vysetrenie je mimo mesta a s cestou nemam sancu to vybavit za hodinu dve
a o ake vysetrenie ide? vacsinou su alternativy a da sa objednat na cas ak tak
Normálne oslov nadriadeného a chod k lekárovi. Ak by mali problém s tým ze ideš k lekárovi tak to potom nie je ok a treba sa obzerať po novej práci