Kým mi plynie výpovedná doba, tak musím vydržať v práci

4. aug 2024

Ešte mesiac kým mi plynie výpovedná doba musím vydržať v práci. Je mi ale už tak nevoľno, keď si pomyslím, že zajtra zase, že sedím celý deň na záchode. Výpoveď som dala práve z tohto dôvodu, chodila/chodím tam so stiahnutým žalúdkom, čo bude zase. Psychicky to tam nezvládam, ani nie prácu ale šéfa. Každý boží deň ma niečím deptá, aká som neschopná, nič neviem, zase som niečo do*ebala a podobne. Ako to vydržať? Potrebujem sa dať do pohody, lebo odkedy tu pracujem už ma aj muž upozorňuje, že je hrozné čo sa somnou deje, že toto nevidel u mňa ešte. Všetok stres z práce si prenášam domov a nedá sa somnou komunikovať.

minenkak
4. aug 2024

Choď k doktorovi a povedz čo si napísala,máš stres, hnačky,si vyčerpaná

deti95060810
4. aug 2024

PN? alebo rovno lieky na ukľudnenie - neurol - budeš sa usmievať že aj šéfa klepne...

glorikarebeka
4. aug 2024

Ak to je takto tak načo to predlžovať, išla by som na PN lebo ak to pôjde takto ďalej do novej práce nenastúpíš lebo sa zosypeš

zeldia
4. aug 2024

Koľko to je ešte pracovných dni do konca? Ak ešte mesiac a nemáš dovolenku tak sa daj vypísať slebo tam jednoducho nechod. Nech ta vyhodia na hodinu.

janinah
4. aug 2024

Už si jednou nohou preč,tak si môžeš dovoliť prístup k šéfovi min.asertivny,ak nie ešte raz nejsi.Tak otvor ústa a povedz mu svoje.

brloh
4. aug 2024

Na tvojom mieste by som sa počas toho ako ma zhadzuje postavil, usmial sa na neho, vzal si veci a už by ma nevidel :D

terry658
4. aug 2024

Hoď sa na PN a už ťa tam neuvidia.

egonsk
4. aug 2024

prave pre taketo stavy je idealne si vycerpat aspon 2 tyzdne dovolenky pred koncom zmluvy 😄 Nabije ta to energiou a tie posledne dni zvladnes uz lavou zadnou, aj keby si strihala meter zaveseny na nastenke.

zuzanockamt
4. aug 2024

Hlavne tu nepočúvaj niektoré rady o liekoch na ukľudnenie 🤦 Všetko sa dá zvládnuť aj bez nich.

laskonka_lasky
4. aug 2024

PNka jednoznačne.. nenechaj sa zničit psychicky a neurol neber ako ti radi vyššie..

9555058645
5. aug 2024

Presne viem ako sa cítiš ja pracujem v jednej firme už 3 roky denno denne hnačky vracanie napínanie na vracanie bolesti brucha atď..... silné migrény. Neviem ci dat výpoveď ci co robiť momentálne ale inú prácu nemám a aj keď nájdem nie sú ochotný počkať kvôli výpovednej dobe... sama si neviem rady co robiť... muž tiež na mne vidí nervozitu vraj som sa veľmi zmenila