Kurzy aranžérstva blízko Šale

macik6
2. aug 2018

Prosim poradte mi kde v co najblizsom okoli sa da spravit aranzersky kurz som zo Sale no viem ze su len v Trnave a Nitre kedze pracujem je mi to dost daleko na dochadzanie velmi by ma bavila tato praca za kazde info budem vdacna

ujaju
2. aug 2018

Na úrade práce nemajú otvorený taký kurz? Väčšinou je zaradený v rekvalifikačných kurzoch. Inak toľko krát som premýšľala, že by ma niečo také bavilo, no zatiaľ som si na to čas nenašla :/

macik6
autor
2. aug 2018

@ujaju bohuzial na urade nic take nemaju ani neviem nic najst v blizkosti sale aokoli nebavi ma stale pracovat vo fabrikach niekde za pasom mam fantaziu a myslim ze som dost aj kreativna mam uz sice 40 ale chcem zmenit nieco v mojom zivote a robit nieco co by ma bavilo

rebeka39
7. nov 2022

aj ja by som sa chcela naucit len ani tu v okoli komarno neni taky kurz..rada by som robila tkau pracu ,,mam rada kvety .za kazdu odpoved vopred dakujem

mondolina
7. nov 2022

skúsila by som osloviť miestne kvetinárstva, či by si im nemohla vypomôcť, a tým by si sa aj učila.

cacianka
7. nov 2022

Buď to v sebe máš a robíš, to ani kurz nepotrebuješ.
Prípadne si požičaj knižky v knižnici, ak vo vašej mestskej/okresnej nemajú dosť výber, požičajú ti medzikniznicnou vypozicnou službou.