Ahojte. Je tu niekto kto absolvoval kurz signalistu ŽSR napriklady v BL alebo podobne ? Chcela by som vedieť ako to prebieha, ako dlho, na čo všetko sa pripraviť a podobne. Ďakujem ♥️🙈
@kikus_96 dá sa to v pohode zvládnuť? Tie skúšky?
Ubytovanie bolo vporiadku?
@dianaguzikova treba hlavne tomu rozumieť, lebo nabifliť sa nepomôže..je toho veľa čo treba za 2 mesiace vedieť..takže či sa to dá zvládnuť závisí asi iba od otázok aké si vylosujete, 😀 písomná je ľahšia. Ubytovaná v BA som nebola, ale druhí sa nesťažovali, tak neviem posúdiť
@kikus_96 Ďakujem za odpoveď. Nastupujem na kurz v novembri, tak mám z toho celkom stres. Ale ďakujem 🙈
Nepoznam nikoho, kto by z toho vyletel. Viem o nejakých, co nezrobili. Ale tí to vlastne ani robit nechceli, poslali ich rodičia niečo robiť 🙂
Ako písali vyššie, treba tie veci pochopiť takpovediac sedliackym rozumom, aby si ich vedela použiť v praxi.
Ubytko je viacmenej v centre BA, tych par tyzdnov to prezijes. Nie je to Sheraton, ale šváby tam nebehaju. A po veceroch si aspon mozes niekam blizko vyjsť.
Nepoznam nikoho, kto by z toho vyletel. Viem o nejakých, co nezrobili. Ale tí to vlastne ani robit nechceli, poslali ich rodičia niečo robiť 🙂
Ako písali vyššie, treba tie veci pochopiť takpovediac sedliackym rozumom, aby si ich vedela použiť v praxi.
Ubytko je viacmenej v centre BA, tych par tyzdnov to prezijes. Nie je to Sheraton, ale šváby tam nebehaju. A po veceroch si aspon mozes niekam blizko vyjsť.
@stary_ujco Samozrejme nechcieť robiť si nemôžem dovoliť, takže sa všemožne budem snažiť 😁 idem tam až od Michaľan na východe SK, preto taký troška stres ..
@dianaguzikova sak v michalanoch je velka stanica 🙂))
A stres z čoho? Z prestupu na rychlik v Košiciach?
Ale áno, dlhá cesta. Bratislava je vlastne ďalej ako Oradea alebo Varšava 🙂))
@stary_ujco ubytko na trnavskom mýte ?
Odtiaľ je na skok všade. Nočný život a ruka hore 🙃
V hociktorej ubytovni ŽSR, ale najskôr to bude tam v tej veľkej. A hej, každý na kurz spomína ako na fajn etapu kvazi slobodného života, kedy sa mohol poflakovat po meste, jedlo ubytko grátis a ešte ti aj platia... 🙂 Ale hej, treba popritom sa aj niečo naučiť.
@dianaguzikova ahoj ako si dopadla? 🙈
@dianaguzikova ja ..je to ako chodiť do školy, každý pracovný deň, necelé 2 mesiace, potom sú ústne a písomné skúšky..potom pôjdete na zacvik na svoje pracovisko a cca po mesiaci sú praktické skúšky tzv. Autorizačky..