Ahojte.
Chcem sa spytat ci nahodou nevie niekto ci existuje kurz aby som mohla pracovat ako zdravotna sestra? Vystudovala som nieco uplne ine. Dakujem. Pekny den🙂
máš maturitu? môžeš ísť na vš ošetrovateľstvo min. bc.
Mam vysokoskolske vzdelanie len iny odbor (politológia😂)
Na strednej zdravotnickej skole sa da studovat 3 rocne pomaturitne denne studium diplomovana zdrav sestra ukoncene maturitou. Zial externe sa neda..
Na vysku moze IST Len ten co mal uz nieco spolocne so zdravotnictvom alevo vystudoval strednu v tom obore okrem Toho pocas studia Sa chodi na prax...to niehe Ken Ta dat da na zdravotnictvo ze keby nieco tak mam v zalohe tuto oblast...IBA ak chces to najmensie minimum da Sa ten kurz co mozes opatrovat potom v rakusku alebo na slovensku
Ja som iba diplomovana sestra a sefujem oddeleniu. Nastastie v Uk sa cenia skusenosti a nie skola.
Ale tiez odporucam aspon bakalara, uz ked zabijes 3 roky studiom, nech si nemusis neskor dorabat skolu.
@angelinja presne ako pise
@dmka nemusis mat SZS, aby si mohla ist studovat osetrovatelstvo. To by potom na kazdej VS musela byt taka podmienka a teda neviem neviem kto by kde studoval po tych strednych skolach.
@ivett311 ak chces robit zdravotnu sestru,.musis mat minimalne Bc. vzdelanie v odbore OSE, ziadne kurzy na to nie su.
úprimne?, politologia nicmoc a sestra to isté....ísť robiť do dnešného zdravotníctva by som neradila ani najväčšiemu nepriateľovi 😒 jedine do zahraničia....alebo potom niečo ako fyzioterapeut a zariadiť sa tak,aby si bola sama sebe pánom a nerobila na x zlodejov ,čo sa okolo zdravotníctva motajú
@svetkaadamko viem ze moja m ama studovala ose ale externe ale popritom robila lebo uz robi v zdrav. vela rokov..a ona mi to hvoirla neviem si predstavit zeby niekto studoval externe osetrovatelstvo a robi mzdy..mozno denne studium je jedno aku skolu vystudoval ale eexterne urcite treba mat prax v obore
Existuje pomaturitne studium pre tych co vystudovali inu skolu.Trva to tusim 3 roky a studuje sa externe