Kupujete si sami pracovnú obuv alebo vám ju kupuje zamestnávateľ? Na čo pozeráte pri kúpe obuvi?
My sme dostávajú v práci iba vrchnú časť odevu, nohavice a topanky boli v našej réžii. My sme nosili žabky, šľapky, ..baby nosili kadejaké, ja mam rada ortopedické, alebo také kde je podpora pozdĺžnej klenby.
A v akej cene sa pohybujete pri kúpe?
Cca 20-30€ v závislosť od modelu.
@chelsey987 a stojí za to tá kvalita?
Kupujem si v zdravotníckych potrebách alebo v pracovných odevoch. Myslím, že áno, pretože vydržia dlho a nebolia nohy.
@chelsey987 a to je ako dlho? Pol roka, rok, dva
Kupujem si sama. Zamestnávateľovi dávam návrh ceny na schválenie.
Tie čo nosím teraz sú z pravej kože. Nosím ich 3 rok denne a stále sú dobré bez poškodenia stielky, len sú okopané. Mám i nové, keby ma náhodu opustili tieto.
U nas si topanky kupujeme sami.
Sestricky musia mat plnu ciernu obuv.
Ja uz roky nosim tieto: https://www.clarks.co.uk/c/Un-Loop/p/20312837
Predchadzajuci par mi vydrzal cez 6 rokov, kebyze nemenim robotu, tak ich mam este stale. Novy par taky isty.
pri cene velmi zalezi co je pre teba pracivna obuv, ci su to slapky do vnutra alebo pevna obuv pre robotnika takze tazko porovnavat. kazdy ma ine priority
My dostavame vsetko od zamestnavatela. Od topanok, nohavic, tricka-tych mam doma uz snad aj cez 10, mikiny, vesty..cokolvek treba. Nohavice ale tesilky uz odmietame nosit takze tie sme zamenili za rifle a hotovo 😀
Záleží od prostredia. Do kancelárií nie, do skladu dávame aj zimné, aj letné. Topánky univerzálne. Väčšinou si dajú tenisky svoje. Ale pre bozp musia mať protišmykové, bezpečné topánky, aj vložky im do jich kupujem keďže tie pracovné sú podľa mňa nepohodlné na celý deň. Kupujeme podľa potreby.
Nám dáva pracovnú obuv a oblečenie zamestnávateľ, pretože máme na to nárok. Párkrát som si kúpila aj sama, lebo daný model mi nevyhovoval. Potrebujem zdravotnú obuv s remienkom. Pozerám hlavne na stielku a či sú ortopedické, aby ma neboleli nohy.