Ženy, som na materskej ale proste mam pocit nenaplnenia co sa týka práce a zarábania aj keď manžel zarobí celkom fajn ajtak mne to chyba a samozrejme som rada s detičkami ale proste chcem sa realizovať... stále som premýšľala ako co no praca na doma u mňa veľmi nehrozí nakoľko neovládam také veci ktoré môžem robiť z domu ako napr prekladanie a podobne veci...
Napadlo ma kúpiť zabehnutý eshop (už mám niečo vyhladnute) ide o detsky tovar od cumlikov po kočíky a zariadenie do izieb plus veci pre mamičky. Netreba mať skladové priestory, nakupuje sa rovno od dodávateľa..
Otázka znie ze , išli by ste do niečoho a risknut to aj keď neviete či to pôjde skúsili by ste to ? Veľa ľudí ma nápady rozmysla ako sa realizovať ale nakoniec ich strach odloženie a preto sa pýtam.
Urxiteby som sa zaskolila ohľadom práce s eshopom reklamy a pod...
Ďakujem za odpoveď. 🙂
Ak by som riesila iba ako "zabavku" a teda prijem mame velmi, velmi krasny, urcite do niečoho špecifickeho, nie všeobecne stranky.
Napr. veci iba pre dvojicky / trojičky vratane kočíkov, specialnych modelov...
Nie, nešla by som toho len tak. Najprv by som si urobila prieskum trhu, konkurencie, dodávateľov a vypracovala podnikateľský plán. Ale aj bez hlbšej analýzy viem, že trh v tomto segmente je veľmi presýtený a uplatniť sa je veľmi náročné. Dropshipping už dnes robí každý...
Zabehnutý? Ako zabehnutý? Aké má obraty a zisky? Aký je dôvod že súčasný majiteľ predáva zabehnutý eshop? Tipla by som si, že ten obrat nie je dobrý. Kto si objednáva z eshopu, ktorý tovar nemá na sklade a neposiela ho okamžite, ale kde musí čakať kým mu to objednajú od dodávateľa? K presýtenému trhu v tomto segmente sa vyjadrili už vyššie. To bude zrejme spolu s nie celkom dobrým ziskom kvôli tomu že nemajú sklad dôvod predaja.
ked ta to laka, chod do toho! aj eshop, ktory momentalne nerobi ktoviake obraty, vies pozdvihnut. no a ked to nepojde, da sa opat predat. ja som takto mala eshop pocas materskej, a bolo to vyborne rozhodnutie - ziskala som kopu skusenosti, nestagnovala som pocas RD
Nie, dobry eshop sa nepredava