Ku ktorému dátumu dať výpoveď?

verini
20. mar 2013

poraďte, 24.3. má dcéra tri roky, prac. pomer by som mala ukončiť ku akému dátumu? k 25.3. alebo už , 24.3. mimochodom je to nedela

gubcikova
20. mar 2013

@verini a prečo chceš ukončiť pp?

verini
autor
20. mar 2013

firma síce existuje, ale nemá už nikoho, majitel je v čechách, nemá tu už ani kanceláriu

katy1979
20. mar 2013

pokial ja viem tak po rodicovskom takze 25.3. Aspon ja som to tak pochopila.
Aby som ti zasa nedavala nejake mylne informacie

danadany
20. mar 2013

môžeš ukončiť aj k 24. nič sa nestane aj keby si bola jeden deň len na RP

jankali
20. mar 2013

Musíš nastúpiť aspoň na jeden deň do práce! Inak by sa ti trvanie rodič. dovolenky nezapočítalo medzi dobu, kedy si bola nemocensky poistená! Taká je zákruta v zákone. Takže oznám nástup do zamestnania po RD a zároveň 2. papier, ako si predstavuješ čerpať dovolenku. Napr. "rada by som dňa 25. 3. (v pondelok) čerpala dovolenku a 26. 3. mienim dať výpoveď..." Bude výpoveď dohodou? P. S. nástup po RD si asi mala oznámiť mesiac dopredu🙂 P. S. 2 tak nepokaz si to, a odrob ten jeden deň🙂 Alebo dovolenkuj🙂 A posledné: vieš, že preplatená nevyčerpaná dovolenka, ktorá "nabehla"" za obdobie MD ti pekne zvýši dávku v nezamestnanosti? pa, j.

verini
autor
21. mar 2013

oznámila som. dovolenku mi dali vyčerpať už keď som šla vtedy, na jednej strane aj dobre, pretože teraz by som o ňu prišla určite, pretože také ťahanice to budú že až!!