Ktorý projekt by ste si vybrali?

28. feb 2024

Mám na výber z 2 projektov, obe sú na pol roka a jedno si vybrať musím, preto potrebujem poradiť.
Som mladá baba bez detí, vo vzťahu ale ešte v oddelenej domácnosti. Čo sa týka cestovania, to ani pri jednom netreba riešiť.

1.
-vyšší plat
- lepšia náplň práce
-väčšia výzva
-náročná pracovná doba (málo voľna, veľa hodín v práci)

2.
-horší plat
-horšia náplň práce
-kľudnejšie
-extrémne dobrá pracovná doba a dosť voľna na rodinu, kamarátov, partnera aj výlety

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2024

Ja by som si vybrala tu prvu moznost, ale to som ja.

pribinak
28. feb 2024

Prvá možnosť.

Kedy inokedy chces kariérne rast ak nie teraz, keď nemáš deti?
Navyše je to len na pol roka, takze aj keď je to časovo náročnejšie, dá sa to vydržať

zuzanka.zuzu
28. feb 2024

prvú. aj som to tak robila. s deťmi to potom bude už iné, teraz ti patrí svet 😉

belllinka
28. feb 2024

Prvu. Neskor s detmi uz ziadnu karieru nenarobis

magic08
28. feb 2024

jednoznačne prvu, je to len na 6 mesicov, nie navzdy a navyse, si sama, mlada, zarobis a mozes uzivat, najst inu pracu, pripadne karierne postupis...

janicka83
28. feb 2024

Určite je lepšia voľba v bezdetnom stave prvá možnosť, ale nehovorím, že aj popri deťoch sa takéto niečo nedá zvládnuť, len je to náročné. Pol roka ubehne ako voda, ty budeš mať za sebou možno prvú veľkú pracovnú výzvu a budeš hrdá na seba, že máš takú skúsenosť za sebou. Nie všetko je o peniazoch, ale keď píšeš, že lepšie hodnotenie ale aj viac hodín v práci, bola by dosť blbá kombinácia ak by bolo viac hodín v práci a nižšie hodnotenie.

luccija
28. feb 2024

O koľko vyšší plat?aj za pol roka sa vieš dobre zničiť🙂ak nie je ten plat oveľa viac vybrala by som si druhú možnosť.

mimikarol
28. feb 2024

Jednotka. Si pani svojho času, využi to.

anjelicek26
28. feb 2024

Ja mam rada vyzvy... nemas ziadne zavazky, ziadne extra povinnosti, kedy inokedy chces taketo projekty robit, ked nie teraz?

nikasmile
28. feb 2024

1

1ryba
28. feb 2024

2 pohoda na pracovisku by mi stálaaj za menší plat. Byť otrokom práce nie je nič pre mňa. Žijem len raz.

vanilkovazmrzka
28. feb 2024

Zalezi ci mas rodinu kamaratov a partnera

sense
28. feb 2024

Napíš si na papier pre à proti à aj to co je pre teba väčšia priorita. O koľko vyšší plat, o koľko lepšia náplň práce koľko hodín navyše. Kam ta ktorý projekt posunie.
Kedysi by som volila prvú možnosť, teraz druhu ak by ma ten plat uživil. Pretože určitý work life balance je pre mňa momentálne dôležitejší ako vyšší plat ale po polroku by som bola psychicky na pokraji zrutenia

3petka
28. feb 2024

Nemáš žiadne záväzky v podstate. Ja by som si vybrala jednotku. Už keď budeš mať deti budeš musieť robiť kompromisy teraz proste využi šancu.

ivana11155
28. feb 2024

tu prvu moznost pretoze: je to len pol roka, si slobodna, mas na to cas, mozu ta tie skusenosti posunut uplne inde ked aj nie hned tak neskor napr. po materskej. Vlastne kedy ked nie teraz. Kludne miesto by som riesila kebyze sa jedna o nieco dlhodobe a aj to podla toho aka si povaha, niekto tieto dlhodobe napory nezvlada.

bloger
28. feb 2024

Tak potom asi tú prvú.

cookie29
28. feb 2024

jednotka, je to len na pol roka... a moze Ta to posunut

anketkarka
28. feb 2024

V tejto situácii určite jednotku.

deti95060810
28. feb 2024

mohla si ten plat hodiť v číslach - videli by sme či sa oplatí tá prvá možnosť...
1.

viky173
28. feb 2024

Kratko po skole som bola v rovnakej situacii ako Ty, az na to, ze som uz s priatelom byvala a vybrala som si moznost 1 a vobec nelutujem. Pracovala som tam 2 roky a uvedomila som si, ze zasa az taka karieristka nie som a nechcem venovat tak velmi vela casu praci a nechcem mat ani tolko zodpovednosti a nechcem byt nonstop dostupna pre zamestnavatela. Nakoniec som nasla pracu, ktora splna Tvoj druhy bod, az na to, ze tam mam este aj lepsi plat a lepsiu napln prace ako pri prvej moznosti.
Myslim ale, ze keby som vtedy neriskla prvu moznost, lutovala by som do dnes a ani by sa mi nenaskytla moznost prace, co mam teraz. Takze ak sa len trochu pohravas s myslienkou skusit prvu moznost, co verim, ze ano, kedze sa na to pytas, tak ju zober a aj keby si neskor nebola spokojna, mozes to skoncit, pripadne Ti to moze otvorit dvere novych moznosti. Drzim palce.

lelelienka
28. feb 2024

Ja mam rada klud, urcite 2, vyssi plat nestoji za ziadne stresy

ivik4
28. feb 2024

Za mna 2
Nenarodila som sa preto aby som muklovala a zila v praci ale aby som zila co najviac slobodne a bola s ludmi ktorych mam rada.

Pockat teraz citam ze na pol roka
To je nic... na tak kratky cas 1, mozes si mozno nasetrit nejake peniaze nazvys

vyrovnanaosoba
28. feb 2024

To je na úvahu.
V prvom prípade by ma zaujímal plat, lebo ak je to o 1000e viac oproti druhej, brala by som 1. Za polroka si vieš zarobiť.
Zase keď je tam rozdiel len 100, 200e, vybrala by som si 2...lebo vlastne, teraz nemáš deti, nemáš záväzky, môžeš si popri práci ešte užívať život, mladosť, potom už budú aj iné povinnosti.

autor
28. feb 2024

Takto, jedná sa o zásahové služby určitej oblasti, zatiaľ však ako nešpecializovaná.

V prvej možnosti by som pracovala týždeň od 5tej rána do 3 poobede. Pondelok až sobota. Druhý týždeň od 1nej poobede do 11 tej večer. Pondelok až sobota.
Mala by som náplň práce lepšiu v tom, že by mi to pomohlo do budúcna ak už chcem byť špecializovaná v službe, keďže by som sa mohla zúčastňovať už teraz na zásahoch do určitej kompetencie.

Druhá možnosť je od 7 rána do 21 večer, len denné. 2dni denná 2 dni voľno a takto dookola. Platí približne o 200 - 400 eur menej. Avšak nedáva mi to kariérne tak veľa, keďže by som sedela len na stoličke na linke.

sense
28. feb 2024

Tak v tomto prípade by som si vybrala prvú možnosť

simca06022011
28. feb 2024

isla by som do jednotky, nemas dovod vegetit v praci a menej zarobit... to budes hladat taku pracu ked budes mat rodinu (myslim deti)

milanemila
28. feb 2024

Urcite prvu moznost, kym nemas deti tak by som isla do prace, kt ta profesijne co najviac posunie vpred.

autor
28. feb 2024

Moje obavy vyplývajú z mojej skúsenosti v predchádzajúcom vzťahu. Už som o jeden vzťah 'prišla' kvôli škole a tréningom, keď mi bývalý povedal, že neviem byť s niekym kto si ledva nájde naňho čas. Aktuálny partner tiež študuje a pracuje ale asi podvedome ostali vo mne výčitky a bojím sa, že prídem o partnera

3petka
28. feb 2024

hej len aby si si potom neskôr nepovedala, že si zahodila šancu aká už nebude, kvôli niekomu kto ťa môže aj tak opustiť.
Ak ťa má naozaj rát tak si myslím že to bude akcepotovať, a aspoň to naozaj preverí silu vášho vzťahu.

simca06022011
28. feb 2024

ak prides o partnera pre takuto vec, ked ide aj o tvoju buducnost a karieru tak nestal za nic. Lebo prisposobujeme sa roznym situaciam cely zivot. AK muzovi strasne chybam kym pracujem (hodinovo predsa tak isto priblizne ako kazdy iny clovek ), tak sa on akurat tak nudi podla mna, mal by cas travit tiez napr. kariernym rastom. Tazko budes nadobudat skusenosti na materskej, pripadne tazko vezmes horsiu pracu na "cas" ak sa uz budes musiet prisposobit... proste zahodist pirlezitost, v dobe ked nemas nic lepsie na praci ako budovat si karieru, a neskor to mozes lutovat.
Ten pracovny cas nie je ziadna katastrofa, ze by to nieco malo preverovat. Ved hadam aj muz pracuje, tka jeden tyzden sa budete vidiet po 15tej... druhy tyzden to bude horsie, lebo mas volno doobeda... ALE je to iba na pol roka...