Momentálne som s dcérou na rodičovskej dovolenke a nástup do škôlky nevyzerá ružovo. Rada by som si našla prácu na doma samozrejme portáli ako profesia mám pozreté. Nemáte osobnú skúsenosť ktoré firmy ponúkajú prácu na doma 🙂. Viem si predstaviť robiť administratívu, účtovníctvo, marketing, predaj/nákup alebo zákaznícku podporu.
@3009 Robím tak v jednej firme ale nie som spokojná s tým ako to funguje 🙂. Takže určite sú firmy kde berú aj nových ľudí na Home Office....mňa zaujímajú reálne skúsenosti kde ľudia takto pracujú. Ja im pošlem životopis a možno sa na mňa šťastie usmeje.
Budem rada za každú jednu skúsenosť 🙂.
Bohuzial uz nie sme v postkovidovej dobe. Uz je to s HO narocnejsie. Viac firiem sa busilo do hrude ako su virtual first ale pritom manazeri nutia svojich ludi nezmyselne dochadzat do office. Skus korporaty. Tam mas asi najlepsiu sancu. Aj ked tam to ide dolu vodou tiez. Podla mna tiez nebudu davat novym zamestnancom rovno, na to mame prilis vela mikromanazerov. Ale ak mas posobive CV a zmaknes pohovor tak by sa o tom dalo asi diskutovat.
@xux Skúsila som zatiaľ mobilných operátorov (tam mi to príde celkom reálne). Viem že napríklad aj Radosť chat ponúka home office ale na nich sa mi kontakt nepodarilo nájsť.
Aktualne vidim znizenu efektivitu prace na HO. Cize fakt iba take sluzby ktore sa daju na dialku zadat zivnostnikovi/dohodarovi na hodinku dve si viem rpedstavit dat niekomu.
Skus profesiu a "praca z domu"/remote job, je tam strasne vela ponuk.
Zákaznícka podpora ma určite HO. Kamarátka robí v jednej poistovni a ma 100% HO
pohľadaj na fb skupinu Učíme sa podnikať a ponúkni svoje služby ako virtuálna asistentka alebo účtovníčka
Ja pracujem v IT a mam HO. Len ta chcem upozornit, ze praca na HO je normalna praca, vacsinou s normalnym pracovnym casom a to sa da tazko sklbit s dietatom doma. Ak budes robit zakaznicku podporu, dieta ta nesmie pocas hovoru otravovat, ak budes mat terminy, budes ich musiet stihnut. Ja ked mam dieta doma, ked je chore, je to katastrofa, urobim daleko menek, keby som ho tam mala stale, tak ma do mesiaca vyhodia.
@simca06022011 Profesiu som samozrejme skúsila, ale určite je aj veľa iných firiem ktoré takéto pozície ponúkajú. Za mňa je osobnejšie a efektívnejšie keď človek pošle životopis ako prvý (aktívne hľadá).
@rozculena Ďakujem za super radu 🙂.
@klara351 To mne je všetko jasné, také účtovníctvo alebo zákaznícky chat, predaj/nákup, administratívnu prácu si viem predstaviť viac ako call centrum 🙂. Momentálne robím v call centre ale nie som spokojná s tým ako to v danej firme funguje (zvládam aj pri dieťati aj keď asi by som tento krát hľadala radšej niečo iné).
Autorka odkiaľ si?
Mne je jasné že to nebude ideálne ani jednoduché pri dieťati. Ale bohužiaľ situácia nedovoľuje aby dieťa šlo do škôlky a ja by som rada prispela do rodinného rozpočtu, tak sa snažím niečo nájsť 🙂. Možno sa šťastie usmeje a podarí sa.
@blondinka95 Z Liptova 🙂.
Dajú sa nájsť aj menšie firmy, len toho nie je moc a ľudia si to držia. Kamarátka robí pre účtovnú kanceláriu z domu na par hodín denne. Rieši im také pomocné účtovné práce, robí to popri svojom normálnom jobe, iba tak raz za mesiac tam zbehne kvôli dokladom, ja som mala takto z domu , že som sa starala o jeden eshop normálne na zmluvu , to bol tiež čistý HO na par hodín denne, ina kamoška robila pre jednu nebankovku z domu 95 percent mala HO, riešila im maily a takéto veci ale na plný úväzok. Ono to sú pozície co sa okamžite rozchytaju a ľudia si ich držia aj počas MD, a iných prác. Držím palce. Ešte bola stránka pracujzdomu alebo také čosi tam som to vtedy nasla aj ja
Ďakujem za odpoveď. Tu ti bohužiaľ nepomôžem:(
@lakebabe Ďakujem, skúsim pozrieť 🙂. Jasne, ja by som zobrala aj niečo horšie platené len aby som ten čas efektívne využila a mohla byť s dieťaťom doma.
@blondinka95 Nevadí aj tak ďakujem 🙂.
Mne to až také nereálne nepríde,len to nenájdeš zo dna na den. Veľmi veľa báb poznám co takto robia ako druhý job alebo pri deťoch, len tých ponúk nie je toľko a záujem je enormný. Ešte jedna kamoška robila tiež 100 percentný home office projekt manažérku pre jednu americkú firmu, ale ta musela robit v inom čase ako normalnom kvôli časovému posunu. Mne zas príde zbytočné vela administratívnych profesii držať v kancelárii. Sama som robila viac krát na HO predtým a bolo to omnoho efektívnejšie. Aj teraz už 5 rokov robím len doma, nič neprecestujem, robím ako potrebujem, usporeny čas, peniaze. Skúšaj ďalej
@lakebabe Určite budem hľadať, skúsim napísať do pár firiem a možno a niečo nájde 🙂.
A si uctovnicka? Ak ano jasne,ze sa da robit HO kolko rokov praxe mas a v ako velkych firmach?
Prípadne nájde sa tu osôbka ktorá má náhodou kontakt na personálne oddelenie Radosti, 4ky....stačí nechať koment a ja sa ozvem súkromne 🙂?
Kľudne mi napíš IP
@zuzika87 Píšem správu 🙂.
Prípadne kontakt na personálne oddelenie alza, mall, allegro ak by sa u niekoho našlo....budem veľmi vďačná 🙂
Siemens je dost nakloneny HO
@emjee ďakujem skúsim 🙂
@lucik194 Akurát som im poslala životopis, tak možno aj ja budem mať šťastie...viem si predstaviť aj čiastočnú prácu v kancelárii 🙂.
Portal happybaby.sk hlada sikovnu mamicku na RD a ponuka HO,dnes mi prisiel mail.
100% HO má napríklad DXC Technology (niekdajšia slovenská pobočka HP), ale tam sú na Slovensku len IT-čkári. A pre tých sú zas na trhu už aj lepšie ponuky, tá firma sa, odkedy tú outsourcingovú divíziu HP(E) predalo, dosť zopsula.
HO ponúka veľa firiem, ale určite nie novému zamestnancovi. Ak HO tak určite nie, že ty budeš sa starať o dieťa a robota len tak pomimo, to tak nefunguje.