Prijali ma na jedno i druhé, ani v jednom nemám skúsenosti.
Jedna je Prima banka, + je cestovanie a pracovný čas, pracovný čas od 8 do 17 bez cestovania
Druhá je pracovník eshopu, + je plat, pracovný čas je 8 do 16 ale ešte dlhé cestovanie
Ja by som sa rozhodovala na základe toho, čo by ma viac bavilo.
@beata_k zabudla som dodať, že cestovala by som len pol roka. Potom sa sťahujem do toho mesta tak či tak
Tak to si dost podstatnu vec zabudla 😃 Potom to mas jedno. V banke mas kontakt s ludmi a to nie je vzdy prijemne.
Nejako som nepochopila, co berieš ako plusy a mínusy... Asi by som sla podla pracovnej náplne, casu, platu... Ja napr čaká teraz na vysledky 4 pohovorov a tiez rozmýšľam, ze pre ktory by som sa rozhodla, lebo su neskutočne rozdielne, ale 3 priamo z mojho odboru...
Do banky by som nesla robit,takze druhu pracu by som brala.
Banka je v mojom meste, takže by som nemusela cestovať ale cca o pol roka sa sťahujeme do BA a tam je ta druha práca, do ktorého by som ešte pol roka musela cestovať. Plat v BA je lepší a neviem ale asi aj náplň práce, tam robím administráciu eshopu max komunikácia cez telefón, poradiť atď
8-17 je strašne debilný pracovný čas... O koľko je lepší 8-16 posúdiť neviem, snáď o trochu ano😀
Ved keď sa presťahujes, budeš zas musieť tu polhodinu cestovať do Prima banky nie?
V banke pracuješ s ľuďmi, ponúkaš produkty. Ak si človek, ktorý má problém oslovovať ľudí a komunikovať s nimi, tak nad bankou nerozmýšľaj. Radšej cestuj ako sa trápiť v takej práci.
Kamoška robila v banke a vravela, že nikdy viac. Takže asi by som volila tu druhú možnosť.
Ja ti neviem. Mňa ani jedno neočarilo. Ale keď by som mala vybrať,tak eshop.
Práca v banke môže mať výhody, ak potrebuješ riešiť hypotéku, zvyknú mať zamestnanecké zľavy z úrokov, ale neviem ako je to konkrétne v tejto banke. Ocakavaj tam plnenie plánov a tlak na predaj, každodenná komunikácia. Teoreticky možnosť povýšenia.
V e-shope nepíšeš o akú pozíciu ide, či nejaká administratíva Al vyskladnovanie, znie mi to jednoduchšie, ale neviem, aká je tam možnosť kariérneho postupu.
Ďalšia vec je, čo plánuješ ďalej v živote, či sa chystáš na ms a kedy, do kt firmy by si sa teoreticky potom mohla vrátiť...
Ja by som sa rozhodovala podľa pracovnej náplne, prípadne kolektívu - môžeš skúsiť poprosiť o "skúšobný deň" prísť sa tam a zistiť ako ste na tom, niektoré firmy to umožňujú ...
Ja by som si vybrala eshop.
radšej č. 2
v banke budeš musieť predávať a ponúkať produkty banky a plniť ich limity...
Práca v banke je klasická banka
Eshop je eshop. Nahadzovanie produktov na eshop, opis produktov, atď
Čo predáva eshop?
@koniarova šperky
Ja by som šla radšej eshop
Určite bez cestovania. Tiež musím konštatovať že je to veľký a zbytočný zabijak času ak človek má možnosť necestivať.
@blazargandalf ale o pol roka budem cestovať zase tam, alebo zase zmením prácu
určite si nájdi prácu kde nemusíš cestovať.
Eshop.
E shop sa neda robit z domu?
Banka. O pol roka je bez cestovania. Cestovanie je fakt strata zivotneho casu.
@renab jeden deň v týždni sa dá
@beata_k banka je teraz bez cestovania ale o pol roka už s cestovaním. Druhé je opačne, teraz s cestovaním ale o pol roka už bez
Aha. Tak opacne. Eshop. Kazda praca ma svoje aj dobre, aj zle. Ale cestovanie nie. V zime, po tme. Nikdy.
Aký je to eshop myslím konkrétne?
Za mna e shop. V banke je velky tlak na vykon. V e shope je moznost po case zmenit pomer prace na homeoffice. Lepsie ohodnotenie a cestovanie docadne.
Zalezi vsak, co teba bavi viac a kde sa vidis v buducnosti.
Bez cestovania. Cestovanie je zabity zivot v aute/buse/vlaku.