Kto sprostredkuje prácu pre opatrovateľky v Rakúsku, Nemecku?

azuritkoovb
14. jan 2013

Babenky neviete mi poradiť? mamka si ide robiť opatrovateľský kurz vo VaV a neviete mi náhodou poradiť nejakú agentúru alebo niekoho kto sprostredkuje prácu pre opatrovateľky do Rakuska,Nemecká???OVERENú??? najlepšie východ?hmm???

strawberry17
14. jan 2013

@azuritkoovb mne vo VaV povedali, ze oni aj pracu sprostredkuvavaju, len musi vediet dobre nemecky, chcela som si robit kurz u nich, ake zatial som si ho este nerobila

azuritkoovb
autor
14. jan 2013

@strawberry17 hej oni vravia ... a treba fest dobre vedieť neminu ... no dosť dlho to trvá vraj a aj poplatky su dosť vysoké...

evicka1971
14. jan 2013

nevim jak to je v rakousku,ale u nas ve Svycarsku jsou primo aentury a muzes se nahlasit primo k nim a oni ti uz praci zajisti.Ale nemcinu musis mit Telc B2 ja jsem zdravotni sestra a aby mi uznaly diplom tak jsem musela udelat tento dyplom z nemciny

azuritkoovb
autor
14. jan 2013

@evicka1971 hmm... tak to je problém .... nemčina ... ako vie zaklady a ide si robiť ešte kurz ... no nie je to bohviečo 😖

evicka1971
14. jan 2013

Ale toje u nas fakt nevim jak to je v Nemecku nebo v rakousku.Je to fakt dost tezke ja tady ziji uz 12 let a byl to zahul a jsem rada ze jsem to udelala na poprve.Muzes se podivat na netu jsou tam priklady tech testu a muze si to zkusit