Ahojte baby ktoré robíte u chatujuci.com prosím vás čo sa to deje? Však vôbec nechodia správy. Končí tá firma neviete niekto prosím? Diky moc za akúkoľvek info
@dada558 to je strašne lebo kamoška je u cloudworkers a tam vraj nemajú tento problém. Tam by mi ale osobne nevyhovovalo robiť záväzné hodiny lebo pri dieťati sa to nedá naplánovať. Ale ďakujem pekne za info. Dúfam, že sa to zlepší lebo pred tým som mala za týždeň aj cez sto eur a teraz som rada keď má toľko za mesiac 😟🙁
Býva to takto každý rok. December je najviac a potom od januára sa to opäť spomalí a je máličko správ, ale potom opäť marec, apríl ide rýchlejšie. Treba len vydržať 🤗
Ahojte, chcem sa zaregistrovať na chatujuci. com ale nejak mi to nejde, neviete mi s tým pomôcť prosím? ..
@bsrbi666 ani mne to nechce ísť ;( zaregistrovala ste sa ?? A chodia vám už spravy ? Ako to funguje 🤦
Je tu niekto? Poslali ste tam obciansky? Nie je to riziko?
To overovanie trva nejak dlho
A ake su to stranky ked chcem nie ze zarábat ale pisat si z niekim tak ako sa prihlasim?
Firma nekončí ale sprav je teraz veľmi málo bohužiaľ. Najviac to ide cez leto a cez Vianoce. Teraz je to bieda. Sú takéto mesiace kedy správy chodia veľmi málo.