Kto pracuje v IT?

pavla013
1. okt 2023

Ahojte. Je tu niekto IT-čkar? Potrebovala by som niečo vedieť do súkromnej správy. Ďakujem

janai1
1. okt 2023

IT je veeeľmi široký pojem.
A nie, nikto ti nebude hackovať účet tvojho frajera

guudy
1. okt 2023

Asi by bolo treba konkretizovat problem. IT je, ako keby si napisala, ci je tu nejaky lekar….

petamich
1. okt 2023

a akeho ITckara by si potrebovala? lebo to je akoby si napisala je tu niekto ucitelka? a ona tu sice bude ale darmo ti napise ucitelka dejepisu, ked potrebujes ucitelku matematiky 🤷‍♀️

pavla013
autor
1. okt 2023

@pavla013 ďakujem vám, potrebovala by som vedieť niečo ohľadom telefónov či sa dá zistiť poloha a také niečo ak by niekto vedel, ďakujem

melanta
1. okt 2023

@pavla013 sú na to apky, dotyčný ti odsúhlasí zdieľanie polohy a budeš vidieť kde sa nachádza. Nepotrebuješ na to IT-čkára.

pavla013
autor
1. okt 2023

@melanta áno to viem, len som chcela vedieť či sa nedá podľa polohy nájsť stratenú osobu lenže telefón je vypnutý

melanta
1. okt 2023

@pavla013 ak je osoba stratená, odporúčam kontaktovať políciu. Tá má prostriedky na to, aby stratené osoby hľadala.

melanta
1. okt 2023

@pavla013 nebudem reagovať na súkromnú správu. Neexistuje nič také, že polícii sa nahlasuje osoba až keď je nezvestná 24 hodín. To je vo filmoch. Ak vieš, že osoba je naozaj nezvestná, polícia bude konať aj po hodine. Takže zapoj mozog s prepáčením , prestaň riešiť nezvestnú osobu na koňovi, ale choď na políciu.

aalt
1. okt 2023

Ak je telefon vypnuty, tak policia vir urcit jeho poslednu polohu pred odhlasenim sa od siete (s urcitou presnostou). V mestach s dobrym pokrytim na par metrov, v miestach so slabym aspon lokalitu.

vulka
1. okt 2023

@melanta Asi nie si z reálneho sveta alebo máš skreslené predstavy. Pred pár rokmi sme nahlásili nezvestnosť osoby a ver, či never, polícia nerobila nič. Vedeli sme kde sa osoba nachádzala. A mŕtvolu sa nám poradilo po 10 mesiacoch pátrania(nás, kamarátov, známych,.... ale nie polície) nájsť pár km vedľa miesta, kde bol naposledy videný.

melanta
1. okt 2023

@vulka mrzí ma tvoja skúsenosť, je to veľmi smutné. Ale tvoja skúsenosť nie je štandard. Ver, že polícia bežne rieši nezvestné osoby aj veľmi krátko po tom, ako rodina zistí nezvestnosť.

pavla013
autor
1. okt 2023

@pavla013 Vymazujem príspevok pretože nemá zmysel to tu rozoberať ja som sa len pýtala či nie je nejaká možnosť keďže nemáme s tým skúsenosť, kto nezažije nepochopí. Nabudúce aspoň keď neviete poradiť tak nekomentujte, neviete ako to ubližuje tej osobe, ktorá sa snaží zistiť niečo.

queen_mary
1. okt 2023

Ak mala osoba v mobile gmail, tak sa lognite cez jeho notebook/pc do mailu, a tam sa da pozriet, aspon posledna, poloha.

melanta
1. okt 2023

@pavla013 prepáč, ale kto ti tu ubližuje? Radím ísť na políciu a nebrať do úvahy to, že vo filmoch hovoria že až po 24 hodinách. Ak nejdete na políciu, tak nerobíš vlastne nič. A potom prepáč, ale to nie je že niekto ti ubližuje. Namiesto vypisovania tu bež na políciu. To je jediná poriadna rada.

maranco
1. okt 2023

@pavla013 polohu mobilu nájdeš na stránke https://timeline.google.com/maps/timeline ak sa prihlásiš do jeho google účtu

Keď je história polohy zapnutá, presná poloha vášho zariadenia sa pravidelne ukladá (aj vtedy, keď nepoužívate aplikácie Googlu):
do vašich zariadení,
na servery Googlu.

https://support.google.com/maps/answer/6258979