Ako to zvládate? Mám za sebou len prvý týždeň, ale chce sa mi plakať. Práca sa mi páči, kolektív tiež, mzda mi vyhovuje len ten tlak, nie som zvyknutá. Dá sa na to časom zvyknúť?
Viem, niekto na to má povahu, niekto nie. Nechcem to však hneď vzdať
Ja pracujem v banke. Ale "pracovať v banke" je veľmi, veľmi široký pojem. Pobočka, ICT, BI, underwriting, back office, metodika, privat, reporting, controlling, business insight, risk management, SME, Corp... Každý ma úplne inú náplň práce. Ja osobne robim dátovú inžinierku na business intelligence a som spokojná. Predtým som robila na risk managemente pre retail a bolo to tiež OK.
ak robíš na retaile tak spočiatku je to náročné sa naučiť všetky produkty a ponúkať to klientom. Treba si len zvyknúť.
Treba to skúsiť, nie je to praca pre každého. Bola som v banke 10 rokov a stačilo. Po 5 rokoch som prešla na pozíciu bez plánu, tlak síce pominul, ale prace bolo veľmi veľa. Teraz som mimo bankového sektora a som rada, že nie som v banke
asi by bolo treba napisat na pobocke banky, lebo ako bolo vyssie spomenute, praca v banke je velmi siroky pojem
tiez pracujem v banke, a je to fajn praca, pohodova
Nepracujem v banke, ale začiatky sú všade náročné, človek sa učí, je to pre neho všetko nové, nemá veci zautomatizované, robí ľahšie chyby… daj tomu aspoň tú skúšobnú, uvidíš či to bude lepšie, keď sa zabehneš alebo to bude na teba moc už z charakteru prace