Kto pracuje ako sociálny pracovník?

23. máj 2024

Pracujete niektorá ako sociálna pracovnicka? Čo vsetko táto práca zahŕňa? Mám vyštudovanú sociálnu prácu, samotnú prácu si ešte len hľadám. Neviem akým smerom sa obhliadať aby som nevstúpila hneď do niečoho, čo mi nebude vyhovovať ( pred múdrych ktorí prídu s heslom že čo si chcem ja ako prvú prácu vyberať rovno poviem, že áno na začiatku si človek vyberá a možno mu to vyjde, ak nie potom musí prijať to kde na vyber nebolo). Viac by som chcela pracovať v kancelárii s administratívou ako pracovať s klientmi- je to práca pekná, no vymýšľať program, hrať sa s nimi atd mi skôr príde ako práca pedagogická a nešla som na tuto školu primárne s týmto zámerom, pre tých čo si myslia že socialna práca je čisto len o práci s klientom tak nie, sú pracovníci ktorí sa hrabu len v papieroch ako napr na úradoch.
Preto by som bola vďačná za vaše skúsenosti s takouto prácou napr v zariadení pre seniorov ( tých tu mame veľa), či je tam práca spojená aj aj alebo ste tam šli s tým že budete v kancelárii a nakoniec vystrihujete obrázky s klientmi 🙂