Kto ma podla etikety prvy pozdravit na online meetingu?
Už zaseeee?! 🙄
No predsa vzdy ten, kto vstupi 🤷♀️
Zda sa mi,alebo sa tu tato téma vyskytuje z viacerych uhlov pohľadu?
Jezkovi oci, k online meetengom si sa dopracovala ale zdravit ta doma neucili.
@vierkainka nezda. Niekto nepozna zakladne pravidla slusnosti a chce sa za kazdu cenu - neuspesne - uistit, ze nie je buran 🙈
@simsalabim Rozlisuje sa v online priestore pravidlo zena - muz, nadriadeny - podriadena?
@viestta Online meetingy v minulosti na Slovensku neboli.
Myslíš, že pre online budú zrazu platiť nejaké úplne iné pravidlá?! 🤦🏻♀️
@h2 Prosim? Co uz zase?
@h2 Ako to funguje v tvojej praci na online meetingu?
Už zase diskusia o tom, kto, kedy, koho a ako má pozdraviť. Už ani neviem, koľká za posledné 2 dni.
(A teraz napíšeš, že ty o ničom nevieš a pýtaš sa prvý raz.)
Normálne.
kazdy, kto sa prave na meeting pripoji. a je jedno ci je to otganizator, pozvany, muz, zena, podriadeny, nadriadeny..proste slusnost a ucta.
Nechaj ma hadat... Ty sa "vzdy slusne pozdravis" ale tvoja sefka Lucka nie... Alebo to je kvolega Jozi nezdravi?
🙄🙄🙄
Uved nas, ktori sme ty poslednych x dni neboli do problemu.... co sa naozaj riesi?
Online meeting - vojdes do miestnosti - pozdravis... alebo aj nie
@elenak Dakujem.
Kazdy kto vchadza do miestnosti pozdravi pritomnych. Vidis nejaky zasadny rozdiel v tom ci ta miestnost je realna alebo virtualna?
Hádam teraz nebudú všetci muži sledovať a odškrtávať si, ktorá dáma sa už pripojila na meeting a ktorú už stihli pozdraviť. 🤦🏻♀️ Robíš si iba prdel, že? 😄
@taga Zdravis aj pri meskani?
@viestta Vidim.
tak potom je chyba medzi tvojopu stolickou a klavesnicou, pretoze civilizovany clovek pozdravi ak vstupi hocikde. A ak meska, tak slusnost kaze pozdravit a ospravedlnit sa.
Moje nervy, ty sa pytas... tak ked meskam na townhall kde je 200 ludi, jasne ze sa nezdravim, ani keby som nemeskala... ked meskas na call, kde na teba vsetci cakaju, tak nie len pozdrav, ale najma to ospravedlnenie... ked meskas na meeting, kde uz je rozbehnuta debata a len by si zbytocne rusila, tak jasne ze nebudem kvoli "ahoj" niekomu skakat do reci...
Napises nieco normalne viac, ci mame hadat dalej?
@elizabet173 pozri sa etiketa sa v skolach neprebera, v rodinach, podla toho co tu citam, zjavne tiez nie. Tak berme to ako edukacnu misiu pospoliteho ludu a vysvetlime im to. BUdeme mat za to par bezvyznamnych cervenych bodikov.
@viestta Ako casto mavas online meetingy?
@taga Dakujem za cennu radu z praxe.
Obcas, ale mala som kindestube, tak ju aplikujem aj do virtualneho priestoru uplne automaticky
@viestta Prosim teda iba o rady z praxe.
Feri a Joži 🙄