Kto pozdraví prvý na online meetingu?

5. mar 2023

Kto ma podla etikety prvy pozdravit na online meetingu?

danyelia
5. mar 2023

Feri a Joži 🙄

h2
5. mar 2023

Už zaseeee?! 🙄

simsalabim
5. mar 2023

No predsa vzdy ten, kto vstupi 🤷‍♀️

vierkainka
5. mar 2023

Zda sa mi,alebo sa tu tato téma vyskytuje z viacerych uhlov pohľadu?

viestta
5. mar 2023

Jezkovi oci, k online meetengom si sa dopracovala ale zdravit ta doma neucili.

simsalabim
5. mar 2023

@vierkainka nezda. Niekto nepozna zakladne pravidla slusnosti a chce sa za kazdu cenu - neuspesne - uistit, ze nie je buran 🙈

banalu
5. mar 2023
autor
5. mar 2023

@simsalabim Rozlisuje sa v online priestore pravidlo zena - muz, nadriadeny - podriadena?

autor
5. mar 2023

@viestta Online meetingy v minulosti na Slovensku neboli.

h2
5. mar 2023

Myslíš, že pre online budú zrazu platiť nejaké úplne iné pravidlá?! 🤦🏻‍♀️

autor
5. mar 2023

@h2 Prosim? Co uz zase?

autor
5. mar 2023

@h2 Ako to funguje v tvojej praci na online meetingu?

h2
5. mar 2023

Už zase diskusia o tom, kto, kedy, koho a ako má pozdraviť. Už ani neviem, koľká za posledné 2 dni.
(A teraz napíšeš, že ty o ničom nevieš a pýtaš sa prvý raz.)

h2
5. mar 2023

Normálne.

elenak
5. mar 2023

kazdy, kto sa prave na meeting pripoji. a je jedno ci je to otganizator, pozvany, muz, zena, podriadeny, nadriadeny..proste slusnost a ucta.

kitycat
5. mar 2023

Nechaj ma hadat... Ty sa "vzdy slusne pozdravis" ale tvoja sefka Lucka nie... Alebo to je kvolega Jozi nezdravi?

🙄🙄🙄

taga
5. mar 2023

Uved nas, ktori sme ty poslednych x dni neboli do problemu.... co sa naozaj riesi?
Online meeting - vojdes do miestnosti - pozdravis... alebo aj nie

autor
5. mar 2023

@elenak Dakujem.

viestta
5. mar 2023

Kazdy kto vchadza do miestnosti pozdravi pritomnych. Vidis nejaky zasadny rozdiel v tom ci ta miestnost je realna alebo virtualna?

evaachesa
5. mar 2023

Hádam teraz nebudú všetci muži sledovať a odškrtávať si, ktorá dáma sa už pripojila na meeting a ktorú už stihli pozdraviť. 🤦🏻‍♀️ Robíš si iba prdel, že? 😄

autor
5. mar 2023

@taga Zdravis aj pri meskani?

autor
5. mar 2023

@viestta Vidim.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
5. mar 2023

tak potom je chyba medzi tvojopu stolickou a klavesnicou, pretoze civilizovany clovek pozdravi ak vstupi hocikde. A ak meska, tak slusnost kaze pozdravit a ospravedlnit sa.

taga
5. mar 2023

Moje nervy, ty sa pytas... tak ked meskam na townhall kde je 200 ludi, jasne ze sa nezdravim, ani keby som nemeskala... ked meskas na call, kde na teba vsetci cakaju, tak nie len pozdrav, ale najma to ospravedlnenie... ked meskas na meeting, kde uz je rozbehnuta debata a len by si zbytocne rusila, tak jasne ze nebudem kvoli "ahoj" niekomu skakat do reci...

Napises nieco normalne viac, ci mame hadat dalej?

viestta
5. mar 2023

@elizabet173 pozri sa etiketa sa v skolach neprebera, v rodinach, podla toho co tu citam, zjavne tiez nie. Tak berme to ako edukacnu misiu pospoliteho ludu a vysvetlime im to. BUdeme mat za to par bezvyznamnych cervenych bodikov.

autor
5. mar 2023

@viestta Ako casto mavas online meetingy?

autor
5. mar 2023

@taga Dakujem za cennu radu z praxe.

viestta
5. mar 2023

Obcas, ale mala som kindestube, tak ju aplikujem aj do virtualneho priestoru uplne automaticky

autor
5. mar 2023

@viestta Prosim teda iba o rady z praxe.