Ahojte, určite sa tu nájde niekto kto je dlhšie registrovaný na stránke Marketagent. Chcela by som sa opýtať či je toto bežné. Registrovala som sa len minulý mesiac a za nie celý som získala okolo 900 bodov co je super v porovnaní a inými stránkami. Mám aj aplikáciu, kde som vypĺňala aj miniankety a zvyšovala svoj "status" aby som mala lepšie dotazníky. Ale po úvodnom ošiali zrazu žiadne dotazníky nechodia, ak aj tak pre ne nie som vhodná a miniankety uz tiez ziadne niesu zrazu cize ani nemôžem veľmi zvýšiť poziciu. To je tak bežné u nich ze prvý mesiac cloveka nalákajú a potom už nič ? Ďakujem
@hilda08 Tak to je škoda teda, že sa to potom takto pokazí..presne zrazu skoro pre žiadny nie som vhodná a na začiatku boli aj dva dotazníky za deň 🤷
@eli_meli Dakujem pekne, tam som tiez. Na základe recenzií som sa práve na tieto dva registrovala, ale teda Slov. panel má toho oveľa menej, alebo aspoň v mojom prípade je to dosť bieda zatiaľ.
Ano ja som to skusala asi pred 6 rokmi a tiez po čase chodili tak mozno raz za tyzden aj z toho pre vela som nebola vhodná