Ahojte prosím vás ako to je keď niekto nesplní kredity do 5 rokov... Počula som že sa platí pokuta.... Keď sa zaplatí aj tak sa musia dokladovať kredity ci ako... Ďakujem
Ja zbieram kredity ale pre nas neni tolko prednasok. Za 5 rokov mam iba 9 kreditov 😂 ale zrusila by som celu komoru
Inak ja to vždy robím na poslednú chvíľu. Už som si myslela, že zrušia kredity. V Čechách to nemajú.
@ina2405
@modrykolibrik
@ina2405 jemu ešte veľa chyba tuším 40 pretože nevedel ze to musí zbierať 🙈🙈a teraz mu horí za zadkom😁ďakujem idem to mrknut
V minulej diskusii pisali 1000€..no to je dosť. Veď je veľa webseminarov kde sa daju ziskať kredity.
Inak s tymi pokutami neviem lebo ked som sa na to pytala tak ta zamestnantkyna zacala po mne zjapat, ze to neni pravda. Oni sami maju bordel lebo som jej povedala, ze ja som ten list videla kde tej sestricke vyrubali pokutu 600 euro.
@ina2405 ved to. nehovorim, ze niektore prednasky nei su zaujimave, ale tradicne aj na nejaku zabudnem a kredity utekaju a teda vacsina info je pre mna bezpredmetnych.
ja som za vzdelavanie an mieste, ucelene vzdelavanie. napr. ide sa na pracovisko zavadzat - tak preskolujem zamestnancov. mozu sa preskolovat a v tom, co uz robia, aby si obnovili vedomosti,
info z ineho pracoviska nema pre mna az tak velky vyznam, iba je ot pre mna tak torchu niekedy zaujimavost. no nevyuzijem ju dostatocne.
o aku konkretne pracu ide?
sestra si tusim moze predlzit obdobie zbierania o 6m a na nete je kopec webinarov a dajus a nazbierat aj rychlo, aj ked neviem ci zrovna 40. mozno nejaky individulny dohovor s komorou a mozno by to vedeli predlzit, ale to len spekulujem.
@majamat manzel pracuje ako masér... Čo sa týka sestier to viem ako funguje len neviem ci to je tak celkovo alebo ako.. Bude sa musieť spýtať
tak to neviem ako je.
Inak záleží aj kde. My sme si v práci robili školenia za jeden dva kredity ale my sme boli v zubnej ambulancii čiže keď niečo nové tak sme mali školenie. Uznala nám komora všetkým kredity. Ale pre zubných asistentov veľa školení nie je a keď aj tak nič co byalo nejaký osoh
Koľko chýba kreditov? Ja som nazbierala 25 kreditov za 2 týždne. Kúpila som si prednášky asi iba za 6 kreditov, ostatné zdarma. Treba popozerať dostupné prednášky, testy. Na e-sestra sa dajú prednášky aj kúpiť. Možno tovyjde lepšie ako pokuta.