Kozmetický salón a materská

dads
28. feb 2023

Ahojte. Zaujímajú ma reálne skúsenosti, čo ste robili so salónom, keď ste šli na materskú, rodičovskú. Zavreli ste? Zamestnali ste tam niekoho? Prenajali kreslá? Neviem sa rozhodnúť, čo by bolo najlepšie riešenie. Ďakujem za každú odpoveď.

barbied
28. feb 2023

@dads pripojím sa k téme ☺️ tiež ma to zaujíma

vulka
28. feb 2023

U nás tak jedna pani na pol roka zatvorila.

mima1608
28. feb 2023

Moja nechtárka zavrela 🫤 už je to 2 roky.

lucka_ke
28. feb 2023

moja kaderníčka mala zatvorené 6 týždňov, ja osobne by som mala zatvorené dlhšie, neviem si predstaviť od tak maličkého bábätka ísť späť do práce

drzaopica
28. feb 2023

@dads v nasom meste otvorila po 2m a muz je s malou berie terminy iba pooobede.Ja by som prenajala a obcas si vybehla pracovat.Zatvorit nie je riesenie, prenajat kreslo musis mysliet na to, ze Ti zoberie klientelu, ktoru si budovala roky

dads
autor
28. feb 2023

Je to tazka otazka :D Nerada by som zatvarala, ale materstvo si chcem naozaj vychutnat. Tazke rozhodovanie :/ Ale ano, po materskej sa chcem isto vratit, praca ma bavi a zakaznicky mam rada, ale taketo tempo podla mna pri babatku asi nie je realne.

elisabethka
28. feb 2023

@dads ked sa podla mna niekto vrati aspon ciastocne po pol roku, že si nechaš aspoň zopár svojich stalych zakaznicok, ktore si objednaš na poobedie, podvecer ked vies mat stráženie a zaplati ti to nájom, tak mi to pride jednoduchsie ako sa vratit po 3 rokoch s tym, že si vlastne stratila skoro všetku klientelu a zhánať si ju nanovo. Lebo ak su podla mna nuteny ist 2-3 krat niekde inde este sa podla mna vratia, ale ked si uz za 3 roky zvyknu chodit inde neviem. Plus aspon ty tolko nevypadnes z praxe. Ak prenajmes kreslo, mozno ti zoberie na cas kym budes ty prec klientelu, ale budú zvyknutý chodiť do tých istých priestorov a ked sa vratis a uvidia ta späť, skôr sa k tebe znova objednajú, ako ked sa roztrusia po roznych inych salonoch. Kamoška kadernička spominala, ze pre ňu je to psychohygiena vybehnuť občas za zakaznickami, pokecat o svete a inych veciach ako na materskej 🙂

dads
autor
28. feb 2023

@elisabethka Rozumne. Bude to prve dieta, takze neviem ani ake to bude :D Ale tiez sa priklanam, ze pridat tam jeden stol, co by mi prevzala klientky a ked sa vratim, tak budeme dve manikerky. Aspon bude viac zakaznicok. Mam tam takto pedikerku co mi zaplati najom, takze nova manikerka by bola na udrzanie mojich zakaznicok a nieco do plusu k materskej :D