Ahojko dievčatá🙂
Snáď, možno sa tu nájdu niektoré ktoré ste kozmeticky , a pod. Mojim snom bolo robiť kozmeticku( ošetrenie pleti, mihalnice a obočie ) nikdy som sa k tomu nedostala a pracovala som v úplne inom odvetví ( v tom v ktorom mam vyucenie) ... plánujem si spraviť kurz kozmeticky a taktiež kurzy na mihalnice laminaciu obočia a pod. Všetko postupne .
Mňa by zaujímalo zienky ktoré a tým pracujete ako ste začínali, aké boli vaše začiatky najskôr ste aponukli služby známym priateľom atď a potom širokej verejnosti?
Lebo každý musí niekde začať a je mi jasné že to nebude ľahké hneď nebudem mat klientelu a tak preto sa pýtam ci ste sa časom niekde teda pohli alebo je tu niekto aj taky co to vzdal
Ďakujem krásne za názory
Ahoj, robím kozmetiku a nechty. Mám za sebou veľmi veľa školení ale chce to veľa praxe pokiaľ si niečo svoje otvoríš. Idealne na začiatok pracovať pre nejaký salón a veľa sa tam naučiť. Tiež som to tak mala.😊
Nemám praktickú skúsenosť, ale ja by som si všetko fotila a dávala na FB, Instagram, nech ľudia vidia tvoju prácu....