Ahojte. Teraz je toho dosť, a pýtam sa máte niekto s týmto zarábaním reálne skúsenosti? Jedná sa o spoločnosť , ktorá vám ponúka akademiu kde vás naučia tradovať..vraj veľa ľudí odišlo z práce a dokážu si takto zarobiť aj vyše 1000 eur mesačne. Nezdá sa mi to veľmi, veď keby to bolo také jednoduché prečo to nerobia všetci a chodia ďalej do práce? Poplatok je tam 200 € a ešte sú tam potom ďalšie balíky a väčšie poplatky.
Áno zarába sa dobre na poplatkoch za rôzne kurzy, motivačné videá, virtuálne asistentky.
Keby to naozaj fungovalo, ako ti zabránia "signál" rozposlať zadarmo celej tvojej rodine a každý dobre zarobí že budete ležať na pláži bez práce?
A teraz tu o červenej čiapočke🤣🤣🤣
No to by som aspoň jedného z tých “veľa ľudí” chcela vidieť 😉
No však jasné, keby to je taká úžasná robota tak ľudia nerobia za pásom alebo nejdú za prácou do zahraničia
Mne to príde ako pyramídová hra.
Tiež som sa chcela zapojiť ale 160€ na začiatok a až po pol roku začneš "zarábať".
Keby to bol taký fajny kšeft isto by som to netrúbila do sveta.
Nemáš ani šajnu o finančnom trhu a myslíš si že keď ti dajú jeden tréning tak porazis hedgove fondy ktoré spravujú miliardy dolárov. Traiding je o tom že ak ty zarobis niekto musí prerobiť. Dá sa na tom zarobiť ale to by si musela mať iné vedomosti
@vilny39 bol mi poslatý zoom od jednej slečny ktorá je z danej spoločnosti a tam ľudia hovorili ako odišli zo svojich zamestnaní, jedna mamička tam hovorila ako do toho dala úplne posledné peniaze.. pre mňa je 200 € dosť veľký peniaz
Ukázali ti aj pár mesačnú históriu obchodovania koľko reálne zarobili/prerobili?
Autorka, môj partner sa venuje tradingu. Venuje sa tomu roky, má neskutočný rozhľad a prehľad a je v článkoch z celého sveta zápichnutý celý deň. A vždy, keď ty zarobíš,musí niekto prerobiť a nikto Ťa nenaučí zarábať peniaze na trhoch za polroka😄To dokáže fakt len pár ľudí a žiadny kurs za 200 eur z Teba tradera neurobí. Je to odžub na ľudí.
Seriozne firmy ponukaju nastupny bonus a nie ze by peniaze pytali od "zamestnancov".
@mandzula no veď áno, ja mám normálne zamestnanie na TPP , len toto bola ako ponuka čo som na ňu narazila na intertene. Najprv sme si so slečnou len písali, potom mi poslala ten zoom
@enmery no však áno, a hlavne ja potrebujem pravidelný príjem keďže mám malé dieťa, hypotéku a tak ďalej..
@maranco nie
Kup si tepovac Kärcher a ponukaj tepovanie sedaciek a aut a urcite si 200€ mesacne privyrobis.
https://www.digitec.ch/en/s1/product/kaercher-p...
Na histórii obchodovania by si videl že tak luxusne na tradovaní nezarábajú.
Majú podiel z platieb za každého ktorého zoženú na paušálne "vzdelávanie", takže ako klasická pyramída alebo MLM kde nejde ani tak o tovar, ale počet ľudí ktorý zoženiem pod seba.
Keby to naozaj ponúkali seriózne tak si povedia koľko % chcú so zisku na obchodovaní a vzdelávajú zadarmo. Napríklad FIO robí bezplatné "Školy investovania" https://www.fio.sk/akcie-investicie/seminare
"od jednej slečny ktorá je z danej spoločnosti a tam ľudia hovorili ako odišli zo svojich zamestnaní, jedna mamička tam hovorila ako do toho dala úplne posledné peniaze"
:D Takych hercov si nazbiera kto chce za 10€. A vlastne uz ani nemusi, staci to zadat A.I. a mas zoom ako zarabaju miliony...
A ak je pre teba 200€ vela tak aj keby to neboli podvodnici co ti ich zoberu a uz o nich nebudes pocut tak o peniaze aj tak na 99% prides.
Podotýkam, že on traduje na americkej burze sám za seba už roky. Ja som v tom až tak nevyznám, zato on áno a toto je jedine ponuka, kde niekto neschopný chce zarobiť aspoň drobné na naivných ľuďoch-nič viac.🫣Ani nad tým nerozmýšľaj.
Jasne, ze sa na tom zaraba a bude sa zarabat dovtedy, kym sa najdu hlupaci, ktori poslu 200€ za uplne bizarne videa. Lenze nikdy nezarobi ten, co tych 200€ poslal, ale ten, komu ich posles. Normalna pyramida spojena s vyplachom mozgu 🤷♀️
Vitam vas na prednaske "Ako rychlo zarobit 100 tisic €". Kolko vas tu je?
Asi tak 400.
Kolko ste zaplatili za prednasku?
250€!
Dakujem za pozornost. Dovidenia.
Že dobrá sprostosť
Blbosť. Presne o tom to je, keby to bolo také jednoduché, tak to robia všetci. Nikdy neuvažuj o práci, kde od teba pýtajú poplatky za to aby si tam mohla (mohol) robiť. Fakt nikdy! Je to vždy podvod.