Máte skúsenosť s touto prácou alebo napríklad Telekom/Orange?
Je to vlastne o tom že budem sedieť v predajni a riešiť zákazníkov ktorý tam prídu + im ponúkať iné možnosti ?
A dá sa aj kariérne rásť?
v o2 sa da karierne rast, dost ludi sa z predajne dostalo do centraly. v predajni je to ale o tom, ako vravis, riesis poziadavky zakaznikov, predavas, ponukas. hodnotenie dost zavisi od predajov. sikovni dokazu pekne zarobit.
Je to podobne, ako praca v banke. Musis plnit plany, predavat mobily, pausaly...Mas presny scenar, podla ktoreho ponukas produkty a musis sa ho drzat, lebo casto chodia mystery. Ked maju v dany mesiac sutaz o najviac predanych napr. Xiaomi mobilov, tak budes kazdemu nukat Xiaomi, lebo za to mozes mat odmenu. Mas zakladnu zlozku platu + variabilnu podla vykonu. Po vyske ma tam zobrali, ale na pohovore povedali nieco a realita bola ina. Mala som ist na TPP, zrazu, ze na zaciatok dohoda...po tyzdni odo mna chceli, aby som uz vsetko vedela, co bol nenormalny stos dokumentov a bolo nerealne sa to naucit, kedze som mala robit 8micky, zrazu z toho boli 12ky. Koncila som o 9tej vecer, natlacili mi asi 150stran na ucenie a na druhy den som zacinala o 9tej rano a chceli, aby som vsetko vedela..nenormalna buzeracia, nevrazivost medzi kolegami, podrazy od veducej prevadzky....po dvoch tyzdnoch som sa im na to vykaslala. Za mesiac aj 3-4 ludia dali vypoved 😃 Ale bol to rok tusim 2015, mozno sa uz posunuli odvtedy a znormalizovali.
@surama uf no 12ky si nemôžem dovoliť pri malom dieťati
Veď toho sa bojím že nasľubujú a potom zrazu nič z toho nieje reálne🙈
urcite pojde o 12tky a ak 8micky tak zopar a take ze od 11 do 19 alebo od 12 do 20...
Tak mohli by sa vyjadrit viacerí že aké mali podmienky
Bola som na pohovore v O2, 12tky bolo prvé čo ma upozornili, ďalej či viem zvládať stres a akým spôsobom? Či chodím fajčiť, či to potrebujem rozchodiť alebo si dať čokoládu? Plat nebol zlý...
@saraju12 uf no tie 12tky neprichádzajú do úvahy
Ďakujem
Nehadz flintu do zita, uvidíš či by sa možno nedali aj 8ky....za rozhovor nič nedas
@saraju12 samozrejme že skúsim ale moc veľké očakávania od toho nemám
Škoda že nedávajú aj len polovičný 😐
nebudem ti klamat 8micky sa nedaju lebo to by chcel kazdy, aj na polovicnom by si musela robit poobedne smeny...
@dominikac321 poobedne na polovičný by mi nevadilo
Ale 12tky nie.
ano je to o tom, karierny rast je obmedzeny aspon o O2 co viem