Komunikácia nadriadený a podriadený

29. máj 2022

Jedna sa o prácu v kancelárii. V rámci tímom mame určitú hierarchiu. V tíme je šéf a zvyšok tímu - asi 10 ľudí, ktorý sú pod ním. Ak máte skúsenost, čo robíte v prípade ak sa šéf chová neadekvatne, autoritatívne a nefero ? Riešite to komunikáciou zoči voči v prípade ak sa priamo jedna o vašu osobu a poviete čo sa vam nepáči ?

nestastna21
29. máj 2022

Asi ti veľa ľudí napíše že by sa ozvali. Realita je podľa mňa inde. Mala som šéfa co nám vulgárne nadával (mala som 19 rokov, bola to moja prvá práca) a neozvala som sa. Nakoniec som odišla. Aktuálne ak by sa mi niečo nepáčilo tak sa ozvem. Ale mam super šéfku, mame skvelý tím, takže to nie je problém. Nemáte vrámci práce nejaký spôsob hodnotenia, pripadne iný systém ktorý takýto problém zachytí? Pripadne myslíš ze ak sa ozveš tak to neurobí viac problémov? Ak nie tak sa podľa mňa ozvi. Pripadne personálne alebo šéf šéfa je cesta... 🤔

viestta
29. máj 2022

Aj nadriadený ma svojho šéfa, treba ho oboznámiť s tým ako jeho podriadený jedna so svojimi podriadeným.

estrella5
29. máj 2022

Ľahko sa hovorí, že by som sa ozvala.. Chce to určitú dávku odvahy.. V každom prípade by som si to ale nenechala. Rozhodovala by som sa medzi možnosťami - konfrontovať ho (slušne ale rázne), oboznámiť s tým jeho nadriadeného, odísť z danej práce.. Rozhodovala by som sa podľa toho čo by mi v danej firme prišlo najvhodnejšie. Podľa mňa ani jedna z tých možností nie je zlá, najhoršie je nechať si to.

bronik89
30. máj 2022

no neviem, vsade je to inde, mala som pracu kde to bola hroza a dala som vypoved lebo velka korporacia a uz sa to nedalo, takze niekedy ani ozvat sa nepomaha.