Koľko zarobíte?

10. dec 2022

Ahojte. je tu vela ludi ludi z roznych miest a tak by ma zaujilo kto tu pracuje na stk ako administrativny pracovnik -pokladnik 2v1? Nechcem presne plat..ale zarobite prosim viac ako 700 ci viac ako 800 eur? A ak sa Vas niekto pyta kolko zarobite z rodiny ci priatelov poviete to? Lebo pri podpise zmluvy pise ze dodrzat mlcanlivost platu.hm? rozmyslam nad tym.Dik.

januska12323
10. dec 2022

Bez ohľadu na to koľko zarábaš by som to nikomu nehovorila. Načo aj? Jediný kto má vedieť tvoj plat je zamestnávateľ, ty a tvoj muž/žena.

saxana000
10. dec 2022

A co ti to pomoze? Niekto je rad za 700 eur niekomu nestaci ani 2000..
Vela firiem ma zmluvu o mlcanlivosti...

nelca0510
10. dec 2022

@januska12323 a po novom aj tvoji rodičia,ak sú dôchodci

viestta
10. dec 2022

Nie, nehovorim nikomu kolko zarabam a to nemam podpisany dodatok o mlcanlivosti. Rovnako sa nikoho nepytam kolko zaraba. Pre mna je toto No Go zona

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elisaeli
10. dec 2022

@nelca0510 ahoj, mas prosim aktualne info k tym dochodkom? Uvidia rodicia presnuvysku platu alebo len tu kategoriu ‐ napr. ze zarabam nad 1000 eur?

melanta
10. dec 2022

@elisaeli uvidia tvoj presný vymeriavací základ.

melanta
10. dec 2022

@saxana000 ona sa pýta na konkrétnu pracovnú pozíciu na STK. Tam určite nie je rozmedzie 700-2000.

autor
10. dec 2022

@melanta presne tak

slovakboy
10. dec 2022

Nikdy nikomu nehovor koľko zarábaš. Je to ako keby si hovorila koľko cm má tvoj nástroj. Budeš ho mat väčší tak sa bude hanbiť dotyčný, budeš ho mat menší tak ty. Toto nie je socializmus platy sú rozdielne. Niekedy vieš že tvoj kolega zarába menej alebo viac. Ale nevieš to presne. Ani on nevie. Mna sa občas na to pýtajú kamaráti a občas hádžu podnapití aj sumy. Ale je rozdiel to vediet neoficiálne a rozdiel je to potvrdiť. Aj my vieme že Putin dal zabiť Skripaľa ale kým to oficiálne nepotvrdil tak rusofili mu veria a žijú si svoj sen. Nechaj žiť aj tvojich kolegov ten ich o tvojom plate.

loginexistuje
10. dec 2022

mam podpisanu mlcanlivost a tiez ma stve ze kvoli rodicovskemu bonusu bude zverejneny moj VZ a aj muzov

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinkatinka
10. dec 2022

Vseobecne, nikto nechce povedat kolko zaraba a predsa, vsetci to kazdemu hovoria 🤷🙈

autor
10. dec 2022

@martinkatinka to áno. Viac ma. Však zaujíma prvá otázka vo fóre na konkrétnu pozíciu. Je tu niekto s tou pozíciou? Na www.platy.sk je plat v administratíve cez 1000 eur. Taky plat v malom meste snáď nezarobi ani sekretárka ktorá k svojej pozícii by navyše upratovala aj celú budovu firmy.

monuska112
10. dec 2022

mna by len zaujimalo preco ma niekto podpisanu mlcanlivost o plate?? ja som sa s tym teda nestretla a nejde mi do hlavy aky to ma prinos pre firmu...jedine ze by clovek zarabal pod zakonnym minimom a teda by sa ani nemohol nikde stazovat...ci? alebo zeby ludia pod tebou zarabali o tisicku viac a tiez sa nemozes stazovat, lebo to vlastne nemas vediet...ako taketo nieco chrani zamestnanca?

autor
10. dec 2022

@monuska112 logiku to ma co píšete. Tak asi

smajliica
10. dec 2022

Ja môj plat poviem každému komu to z nejakého dôvodu môže pomôcť a kto sa spýta 🤷🏻‍♀️ vo veľa firmách zamestnancom platia podľa toho koľko vyjednajú a ak nevieš koľko sa zarába v tvojom obore sa ti vyjednáva horšie.
Nedávno manželovi nadriadení zistili že zarábajú o pár stoviek € menej ako môj manžel. Teraz už sú inde s podstatne vyšším platom. Keby sa o tom v práci nerozprávajú tak ani nevedia.

lopka1313
10. dec 2022

Nie je ta mlcanlivost uz protizakonna? Zakony su vzdy nadriadene tomu, co podpisujes...

autor
10. dec 2022

@lopka1313 ta zamestnávateľ napíše do zmluvy co len chce

lopka1313
10. dec 2022

Nema aktualizovane zmluvy. Co je od 2019 divne... Ale vyzadovat to aj tak nesmie. Jedine, ze by sa to od 2019 opat zmenilo...

autor
10. dec 2022

@lopka1313 neviem. Nemám v tom prehlad

lopka1313
10. dec 2022

Tak si to v zakonniku vyhladaj a povedz im to, aby to odstranili zo zmluvy. Inak je takato vec v zmluve aj tak neplatna...

autor
10. dec 2022

@lopka1313 ok. A je tu niekto kto pracuje na STK?

dadis
10. dec 2022

Ja nemam problem povedat, ked sa niekto spyta. Ale vacsinou to nie je debata v slusnej spolocnosti. Ked som odchadzala z byvalej prace, tak sme si s kolegynou v navale uprimnosti povedali a vysvitlo, ze na tej istej pozicii som zarabala o 400 viac. Neviem ako s touto info nakoniec nalozila...

mikadooo
10. dec 2022

Nehovorím to. Nie preto, že by mi to vadilo, keby to ostatní vedeli, ale ak náhodou zarobia menej ako ja, tak to spraví len zlobu, závisť a toho druhého to bude škrieť, prečo ja zarobím viac ako on. A rovnako by to asi aj mňa škrelo, keby kolega na tej istej pozícii zarobil viac ako ja. Jednoducho, dobrotu by to nerobilo ani tak ani tak. A nie, nerobím na stk, takže aj tak môj plat by bol v tejto diskusii irelevantný. Čo sa týka rodiny, tam nemám vôbec problém, zarobím predpokladám najmenej zo všetkých, keďže robím len na 5 hodín a žiadnu duševne extra náročnú prácu, takže ani nečakám, že mi niekto dá 2000e 😁.

autor
10. dec 2022

@dadis mna zaujíma iné mesto a približne plat na STK v tom meste

autor
10. dec 2022

@mikadooo chapem

luccija
10. dec 2022

Aký kraj?to najdôležitejšie nenapíšeš.Ja som predávala nové vozidlá viem koľko zarábali cca na STK, pokladničky v prijimacej kancelárii, autopožičovni...bolo to asi tak ako píšeš nástupný.Na STK sa robí aj soboty

autor
10. dec 2022

@luccija košický kraj. A soboty sa nerobí. Možno niekde ano