kolko zarabaju uradničky napriklad na urade prave s mgr titulom?
napr. na UPSVaR na odd. SPODaSK tabuľkový plat, 4.tr, ako samostatný radca
@jj298 tak napriklad taka uradnička čo vybavuje nezamestnanych ludi, ma mgr. pracuje na urade prace, kolko može mať plat? Nerozumiem tym triedam platovym ako su
Záleží od toho, či je radca, samostatný radca, štátny radca, hlavný štátny radca... to sa nedá povedať, že koľko zarobí úradníčka ktorá vybavuje nezamestnaných... všetko záleží od toho, akú má služobnú zmluvu
@a_alexandra_a tak napriklad keď je radca alebo samostatny radca, kolko vedia zarobit?
A ty si nevieš vyhľadávať c platové triedy? Tak dúfam, že sa neuchádzaš o toto miesto, lebo potom tie úrady práce aj tak vyzerajú
Tabulky su len tabulky. Vo verejnej správe máš aj osobné príplatky, osobné platy, čiže úplne v pohode hrubé mzdy aj nad 2 tis. EUR - čím komplikovanejšia práca, čím vyssie nároky na človeka, tým lepšia mzda.
@zmrzlinka2021 teraz som sa dobre pobavila
@terina25 A na čom konkrétnom?
@zmrzlinka2021 tak teraz som sa dobre zasmiala aj ja 🙂 veeeeľmi skresleny pohlad a dedukcia pritiahnutá za vlasy 🙂
@magic08 Tak urcity pohlad mame 🙂
„Táto pani má pre mňa veľkú hodnotu, tá agenda, ktorú robí,“
https://www.dnes24.sk/4000-plat-4000-odmena-ste...
nechapem na com sa smejete
ano na UP standardna uradnicka nema neviem aky plat ale uradnici najma v BA alebo na centralnych uradoch mavaju kludne raz tolko ako je tabulka a niektory aj viac 😉
@hiro bavime sa o uradnickach na okresnych uradoch, nie o vyvolenych.
@mamina7070 ano, ale tie na centralnych uradoch, resp. ustrediach su aj vo vyssej platovej triede, kazdopadne, v BA ani taketo platy nie su ziadne terno. Bohuzial, povedomie verejnosti je, ze na uradoch prace zeny zarabaju minimalne 3000 eur, no pravdou je, ze maju mozno len tretinu z toho.