Koľko zarába brigádnička v obchode New Yourker?

lucka63
7. jún 2017

Ahojte vedeli by ste mi povedať koľko zaraba brigádnička v new yourkeri ked má odrobených 80 h mesačne ? Ďakujem

zlaticko118
7. jún 2017

To ti nikto nepovie lebo nevedia aka je uvedena suma v zmluve. A ak sa nemylim brigadnik moze odrobit mesacne max 40hod.

lenicka6697
7. jún 2017

@lucka63 skus sa spytat priamo tam ked tam chces pracovat resp. brigadovat. Tych 80 hodin by bolo skor na dohodu resp. praca na skrateny uvazok. Ak chces podaj ziadost a chod na pohovor

obsadenemeno
7. jún 2017

@lucka63 a ja by som si kukla, ako sa to spravne pise, aby si sa neodpisala hned pri zasielani zivotopisu...... 😉

janisa31
7. jún 2017

80 hodín, je na brigádnika dosť, neviem či to bude úplne klasická brigáda. Ale ak pôjdeš na pohovor tak sa kľudne spýtaj aj tam. Veď pohovor nie je len na to aby sa pýtali oni teba ale aj aby si sa ty mohla spýtať ich. Okrem to ak sa veľa pýtaš tak je vidno, že máš o tú prácu ozaj záujem 🙂

lucka63
autor
7. jún 2017

@janisa31 no zatial mi nic bližšie nepovedali .. no tal skrátený úväzok.. lem som chcela vedieť či sa mi to aj oplatí lebo mám mať este inde pohovor

andra77
8. jún 2017

....viac ako 250eur určite nebude...je to skrátený úvazok...tak aj ta mzda...🙂

zuzana1291
8. jún 2017

@lucka63 A na pohovore si bola naco? ;) ked si osobne s ludmi ktori ti vedia taketo informacie dat, treba sa pytat ich...a nie zien na MK ktore toto nemaju odkial vediet 😊

weronkaa
9. jún 2017

@lucka63 ja som tam pracovala na tpp, mesačne som mala okolo 180h a plat väčšinou do 500€, brigadnici pracovali každodenne vždy sa striedali, bud chodili rano, poobede, niekedy aj večer. No veru kolko mali na hodinu neviem už teraz..

daniela.ho
9. jún 2017

@weronkaa fuuu, to tak málo za toľko hodín? Bieda to naše Slovensko