Koľko zaplatiť študentke za stráženie detičiek?

28. júl 2022

Ahojte chcela by som len poradiť koľko zaplatiť študentke (na Pedagogickej škole) za prizeranie mojich deti ide o 1,5 az 2h , 3x do tyzdna . 2r . 9r.
Je to moja rodina ale Ja to nechcem zadarmo a hlavne jej dôverujem.
Vďaka za rady

ninusa221
28. júl 2022

Ja by som jej dala po každom strážení 20€ možno aj viac. Podla toho kolko si ochotná dat a či na to máš

zuzanka.zuzu
28. júl 2022

@ninusa221 20eur??? to ma na zivnost? 🙈 tento konik je zazracna vec, niekomu 3e alebo strava robotnikom vela, iny rozhadzuje 20tkami vo vzduchu 🙈

banalu
28. júl 2022

Priemerna cena za h strazenia je cca 6€. Aspon co som pozerala na strankach.

ceklis
28. júl 2022

@zuzanka.zuzu ja by som to brala ako podporu “rodine”, preto možno taká odmena. Veď keď mám, dám 🙂 mne by to nerobilo problém, hlavne že je tam dôvera. Dve deti, dve hodiny, to je 5eur na hodinu a dieťa, je to veľa?

dzulli1980
28. júl 2022

Tých 5, 6 EUR za hodinu/dieťa je taký priemer ... takže cca 20 EUR.

ckatka
28. júl 2022

Ja za takéto pomocné práce dávam 5€/hod
Ci už upratovačke, alebo babe k deťom (často je to ta istá osoba),
Rovnako tak chalanovi co občas príde na brigádu keď máme nejaké roboty na dome.
Ale teda u mňa stráženie spočíva v tom, že sa s deckom hra vo vedľajšej izbe kým si ja porobim. Zatiaľ ich samých nenechávam kým.je malý kojeny.

ninusa221
28. júl 2022

@zuzanka.zuzu pozri si ceny kolko pytaju zeny za opatrovanie.. zas aj ona sa na to moze vykašľať ak ma zarobiť 20€ za tyzden.. a dalsia vec 2 deti ma na starosti nie 1 🙃

autor
28. júl 2022

@dzulli1980 Sme z jednej dediny,Prídem po ňu odveziem ju.Moja predstava bola tých 5 € za 1,5 h.20 € sa mi zdá prehnane veľa 20 € na hodinu som ja nikdy živote nezarobila

drzaopica
28. júl 2022

Je to malo, ale je to tvoja vec

loginexistuje
28. júl 2022

to je velmi malo 5 eur za dve deti na hodinu a pol

mimi3008
28. júl 2022

12 rokov dozadu som ja chodila v BA strazit male dievcatko. Bolo to 4 eura na hodinu za 1 dieta Ty chces dat o 12 rokov neskor za 1,5-2 hodiny za 2 deti 5 eur? Prepac, ale si normalna??? Minimalne 15 eur. Akoze co z toho ta baba ma? Pride 3x za tyzden, zabije tym 6 hodin a dostane 15 eur...🤣🤣🤣to je normalne, ze vysmech

yvkay
28. júl 2022

autorka asi pre teba by bolo najlepsie zadarmo 😅

mimi3008
28. júl 2022

@yvkay este by ta baba mala autorke platit za to, ze jej dovoli starat sa o deti

loginexistuje
28. júl 2022

a to je vysokoskolacka ci stredoskolacka ?

ninusa221
28. júl 2022

@loginexistuje myslim si ze je to jedno aj dievca v 15-16 si chcem objednat oblecenie ist s kamoskami na kupko a v dnešnej dobe deti nenosia tenisky za 15€ z činaka 😀

dzulli1980
28. júl 2022

Tak prečo sa pýtaš koľko jej máš dať? ... by som sa hanbila ponúknuť jej 5 EUR ... 20 EUR je ešte tá lepšia cena, zrejme nevieš, koľko takáto služba dnes stojí.

mimi3008
28. júl 2022

@dzulli1980 to uz radsej by som ju poprosila ako rodinnu laskavost zadara, bie ako brigadu za 5 eur. To je totalna hanba

autor
28. júl 2022

@mimi3008 je to stredoškoláčka... no ja neviem sme na orave tu sa zas tak nezarába .oki baby tak 20€ 😂💪🏻 To serem na cele cvicenie 😂tolko ani tréner nebere !!!

mirusa28
28. júl 2022

Podľa mňa minimum za tie max. 2hodiny je 10€ to je podľa mňa také že jej nedáš veľa ale ju ani nepodhodnotíš. Inak na 2 ročného nie je len "prizeranie sa". Alebo sa jej spýtaj možno ani 20€ nezoberie a dohodnete sa z toho na polovici 😉

terry2003
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cervenaruza123
28. júl 2022

Ved nemusis dat tolko, kolko ti napisu zeny. Kazdy ma inu situaciu financnu, ste navyse rodina, ked si chcela dat 5€ a pise vacsina 20€, tak daj nieco medzi a mas vybavene. Otazka je aj, ci ona chce chodit sama aj zadarmo, lebo sa chce naucit robit s detmi alebo ich ma rada. Alebo ci ty si ju musela prosit, tak ju chces aj patricne odmenit, aby bola motivovana. Je rozdiel, ked mate vela penazi a ked malo. Tam je velmi vela premennych. Rozhodni sa podla seba a dohodni sa pripadne aj s nou. Ked planovala chodit zadarmo, tak si myslim, ze ju potesi akakolvek suma. Mna osobne sa raz dotklo, ked mi chceli platit za starostlivost o deti v rodine, lebo ja som to robila rada. Ale ja som nechodila extra casto ani pravidelne.

ankare
28. júl 2022

Ja žijem v malom meste a viem, že ženy platia asi 5€ na hodinu.

terry2003
28. júl 2022

Sesternica pracovala ešte na zakladnej ako opatrovateľka a dávali jej za hodinu a pol 12€ a to bolo ešte iba jedno 2,5 ročne dieťa. Ešte navyše je jedno dieťa naozaj maličké. Dvojročné stále behajú vymýšľajú, skákaju, proste to dievča musí mať motor v zadku, aby také dieťa ustrážila a stíhala.
Niekoľko spolužiačok ( chodím na strednú pedagogickú), teraz cez prázdniny strážia deti,a vraj žiadnej nedávajú menej ako desať eur na hodinu. Aj keď ja by som kľudne tych päť eur zobrala, keďže mám rada deti, a berem to ako prax do budúcna.

nikaeli
28. júl 2022

otoč si to naopak, ty by si strážila 2 hodiny 2 deti za 5€ ? naviac v úvode si to napísala tak, že som mala pocit, že ty máš nejakú prácu a ona ti zatiaľ postráži deti vo vedľajšej izbe.. nie že ju necháš 2 hodiny samú, lebo ideš preč.. to mení pohľad na celú situáciu.. aspoň pre mňa 🤷🏻‍♀️

ninusa221
28. júl 2022

A ďalšia vec som s ped. školy a moje spolužiačky či už zo SŠ alebo VŠ si za jedno dieta pytali na hodku minimalne 7-10 €
Ale je to na tebe.
1. Je to velka zodpovednosť
2. Su to 2 deti nie 1
3. Musis chápať aj to ze jej rozbiješ možno den ked ona chce ist na vylet a ty povies ze pod mi o 13:00 strážiť deti
4. Mozes ist radsej robit cez cestovku aj ked nema 18 a dostane viac…

zuzanka.zuzu
28. júl 2022

ty vole, len cumim.... v BA mam na fakturu profi sportovca na 1h pre 1,5r syna na "gymnastike" (v uvodzovkach preto lebo zatial len chodi po hrazde, kotule, drzi sa na kruhoch a furt behaju hore-dole) a platim 16e 🙈 s tym ale ze ja pozadujem vysledky a aj ich realne vidim, progres je obrovsky. v cene mam aj anglictinu - to som odmietla takze komunikuju v slovencine... snad si neprecita tuto diskusiu lebo si vypyta 60e 🙏🙈😮 tak snad ta 15-16r slecna stoji za tie prachy 😉 (baby fakt ste prestrelili... a este k tomu na orave, nie ze by som hanila, ale tam je ina cenotvorba v porovnani s BA)

autor
28. júl 2022

@ninusa221 nie nebude tak chdit ze zavolam ze pod mi strážiť deti ... Všetko bude predom dohodnuté ...v pondelok, streda ,štvrtok napr. 16:30 Idem cvicit a Bude to rovnako kazdy den .

nika11103
28. júl 2022

@zuzanka.zuzu znie to dobre ak sa smiem opýtať prečo si odmietla angličtinu ?

zuzanka.zuzu
28. júl 2022

@nika11103 pretoze este je maly a asi by sa pokyny naucil ale samotnemu kontextu by nerozumel, este ma na to cas, chcela som to kvoli pohybu pod odbornym dohladom (preto FTVS) a nie kvoli AJ - na to mu najdeme anglictinara alebo dame do AJ skolky

jhalena
28. júl 2022

@zuzanka.zuzu Tvoj syn tam nie je predpokladam sam a trener berie aj za ine deti 16e, takze to nebude jeho hodinova "vyplata".