Koľko v hrubom zarábate? Ste spokojní s tým čo robíte?
Plat samozrejme neprezradim. Ale ano som spokojna s mojou pracou ☺️
som spokojná a zarábam dostatočne
zarábam priemerne a som priemerne spokojná :D
Mna moja robota bavi, ano je to nevidane ale ano bavi aj ked je to niekedy narocne. Nemam rada stereotyp a to v tejto robote neexistuje. Co sa platu tyka, lidl uvadza plat v inzeratoch
1280 e v hrubom, 5 rokov v školstve, učiteľka. Prácu mám rada, plat nie.
Mňa moja robota napĺňa, stále je kam sa posúvať a to ma baví najviac. Peniaze sú fajn na moje životné pomery akurát.
Vďaka len tak sa zamýšľam. Ako asistentka (BA - 1400€ btto) tiež s platom nepôjdem nejak extra hore, ani za 5-10 rokov , ale zas tá práca ma celkom baví...
s pracou spokojny, plat v pohode.
1700 v hrubom.Praca ma baví,nevedela by som robiť niečo,čo by ma nebavilo
ak mas brutto 1400 to mas narocne pri sucasnych cenach
@hellwant no veď práve, rozmýšľam čo ďalej 😁
Zdravotná sestra po VŠ. 1300 v hrubom. Kopa víkendov, nočných, málo voľna.. Práca ma napĺňa ale s platom nie som spokojná .
@janka95 ved s priplatkami mas ovela viac nez 1300 nie?
740 v cistom, predavacka v PO😏
Mňa moja práca nebaví, plat je celkom ok, neviem čo iné by som mohla robiť a hlavne kde by mi platili rovnako aspon. 🥴
850 v.cistom. som,v skolstve
Plat by mohol byť aj vyšší ako mám (v porovnaní s konkurenciou), ale prevažujú benefity, ktoré mi zamestnávatel ponúka, kolektív, ktorého som súčasťou a to, že mám svoju prácu veľmi rada a baví ma…
Zarabam viac ako viem minut, alebo teda nemam to kedy minut... Prijala by som viac volna
Mam velmi rada svoju pracu a je aj velmi dobre ohodnotena, vysku mzdy na verejnom fore neplanujem zdielat 🙂
@hellwant 1400 brutto dosahuje par ucitelov, vacsina vychovavatelov a pedagogickych asistentov sa k platu 1400 brutto ani nepriblizi... Ako maju potom zit oni?
1000 v hrubom dlhe roky v jednej praci, aktivne si hladam inu, aby som prezila pri zvysujucich cenach
@kaktusik007 manzelka 43 rocna ma v cistom o cosi viac ako 1400 brutto. Ale ona ma uz 2 atestacie. Namakala sa. Ma este triednicky priplatok a za to, ze je veduca PK. Problem je, ze ucitelia ziskaju az po dekadach plat, ktory sice staci na zivot, ale nie na hypoteku, ci nove auto.
1440 brutto, nastastie mam este jeden mensi pasivny prijem z prenajmu, inac by som sa musela velmi uskromnovat v zivote. Obdivujem ludi co zarabaju minimalku.
S platom som spokojna, zarabam nad 2 tis. ( konkretne neprezradim). K tomu 13. a 14. Plat a vela benefitov. Manzel zarobi este lepsie, takze mozem povedat, ze nam je dobre.
Praca ma bavi, je roznoroda, vela sa pri nej naucim, pohybujem sa medzi podobne zmyslajucimi ludmi, kolektiv je velmi priatelsky.
Jedinu vec co by som zmenila je, ze by som rovno sla studovat odbor, v ktorom pracujem, kedze vzdelanie mam z ineho smeru 🙂.
Plat tabuľkový, podľa kvalifikácie, potešil by aj vyšší ako mám ale prevažujú benefity, ktoré mám a svoju prácu mám rada
Ročne cca 16 tis . + Rodicak , ale nerobím na Full time. Horné Považie , práca manuálna ,som spokojná
850 v hrubom. Ale pracovny cas fajn, 8 hodin, stiham skolku, skolu bez toho, aby som kohokolvek otravovala s vyzvihovanim deti.
Veľmi malo, keď zratam aj so stravnymi lístkami.
Práca ma ale baví
Našťastie manžel zarobí veeeľmi nadštandardne , čož sa nám náramne hodí pri dorabke domu, nemusíme hypotéku navyšovať, všetko platíme v hotovosti a ide to ako po masle, na všetko,čo chceme dorobiť okolie domu,máme peniaze hneď
Plus máme príjem z prenájmu, ale ten nám zatiaľ platí hypo.veľká pomoc, nemusí to ísť z výplaty
Ponúkaš skvele platenú prácu? 😁