Koľko si pýtať za vybavovanie internetových zákaziek?

mariamayi
28. jún 2017

Pozdravujem vsetkych a zaroven prosim o radu.Mam moznost privyrobit si pracou z domu...vybavovanie internetovych zakaziek,komunikacia so zakaznikmi ... 2-3 hodinky denne.Mozete mi prosim poradit,kolko si mozem pytat na hodinu,resp.ako sa pohybuju ceny.Ide o vychodne Slovensko.Dakujem pekne.

dominika6
28. jún 2017

@mariamayi práca ako každá iná..3,- v hrubom

zuzka38
28. jún 2017

@mariamayi ved si pytaj toľko aby si bola spokojná..ved musis mať predstavu o tom co xces na hod., za akých podm.je to pre teba ok...

mariamayi
autor
28. jún 2017

Podmienky mam...len nemam predstavu kolko mozem pytat...kedze napr.ak som doma,tak pouzivam pocitac svoj vlastny, elektrina ide na ucet mne a pod...Robi sa na dohodu ci na zmluvu ..a aky je v tom rozdiel..pocula som,ze aj z dohody sa ti odvadza do dochodku...ak mate viac paru o tom,poradte...Dik

dominika6
28. jún 2017

@mariamayi akože niekto ti dá prácu a nepovie kolko ti za to dá? to už svedčí o niečom

deti95060810
28. jún 2017

skôr ako niečo podpíšeš tak sa opýtaj na všetky podmienky....no a zmluvu si pred podpisom ešte preštuduj....či to ideš robiť len na dobré slovo?????

kittykat22
28. jún 2017

@mariamayi je to slovenska firma alebo zahranicna? praca je na zmluvu alebo na ZL? Tam skor ide aku mas zluvu. Lebo ta elektrika a pocitac nestoja nic. Elektronika celkovo sa dava do odpisov a znizuju sa dane a jeden pracant na pocitaci sa vo firme strati - zamestnavatel na to ohlady neberie. Zalezi skor na tom ci si zamestnanec alebo mas ZL - tam ide o pomerne velke peniaze - a tam je priestor na vyjednavanie.

mariamayi
autor
28. jún 2017

Baby, dakujem za vsetky odpovede. Situacia je taka. Dostala som od znamej kontakt na pana, ktory bude rozsirovat internetovy obchod a zhana cloveka na pracu z domu , tak 2-3 hod. denne. Rozpravala som s nim telefonicky, ale je mimo, nechel sa vykecavat cez telefon, chcel radsej osobne hovorit o podmienkach a poziadavkach, preto som sa hned nepytala na hodinovu taxu. Chcela som len vediet, aka je taxa v tejto brandzi..z toho co viem, islo by o vybavovanie e mailov, komunikacia so zakaznikmi a pod. Myslim, ze to nieje je raca na zivnostensky list, ani by som taku nevzala. Som mamina na rodicovskom. Mate niektora skusenost alebo ste poculi od znamych aka je, resp. moze byt taxa ?

juliet86
28. jún 2017

@mariamayi skor mi to znie ako dake ovb ci partners group.. zvlastne ak nehovori cez telefon otvirene

jeniixaa
28. jún 2017

@mariamayi
@juliet86 presne ako hovori juliet...to bude nejake financne poradenstvo a od toho by som dala ruky prec asi...a myslim ze to sa vykonava na zivnost...poriadne sa informuj o co vlastne ide, lebo takto vseobecne..hmm...je to dake podozrive..

mariamayi
autor
28. jún 2017

Financne poradenstvo by som urcite nevzala...prislo mi,ze je to o inom...

jeniixaa
29. jún 2017

@mariamayi veď uvidíš, treba sa spýtať a trvať na priamej odpovedi 🙂