Pozdravujem vsetkych a zaroven prosim o radu.Mam moznost privyrobit si pracou z domu...vybavovanie internetovych zakaziek,komunikacia so zakaznikmi ... 2-3 hodinky denne.Mozete mi prosim poradit,kolko si mozem pytat na hodinu,resp.ako sa pohybuju ceny.Ide o vychodne Slovensko.Dakujem pekne.
Podmienky mam...len nemam predstavu kolko mozem pytat...kedze napr.ak som doma,tak pouzivam pocitac svoj vlastny, elektrina ide na ucet mne a pod...Robi sa na dohodu ci na zmluvu ..a aky je v tom rozdiel..pocula som,ze aj z dohody sa ti odvadza do dochodku...ak mate viac paru o tom,poradte...Dik
skôr ako niečo podpíšeš tak sa opýtaj na všetky podmienky....no a zmluvu si pred podpisom ešte preštuduj....či to ideš robiť len na dobré slovo?????
@mariamayi je to slovenska firma alebo zahranicna? praca je na zmluvu alebo na ZL? Tam skor ide aku mas zluvu. Lebo ta elektrika a pocitac nestoja nic. Elektronika celkovo sa dava do odpisov a znizuju sa dane a jeden pracant na pocitaci sa vo firme strati - zamestnavatel na to ohlady neberie. Zalezi skor na tom ci si zamestnanec alebo mas ZL - tam ide o pomerne velke peniaze - a tam je priestor na vyjednavanie.
Baby, dakujem za vsetky odpovede. Situacia je taka. Dostala som od znamej kontakt na pana, ktory bude rozsirovat internetovy obchod a zhana cloveka na pracu z domu , tak 2-3 hod. denne. Rozpravala som s nim telefonicky, ale je mimo, nechel sa vykecavat cez telefon, chcel radsej osobne hovorit o podmienkach a poziadavkach, preto som sa hned nepytala na hodinovu taxu. Chcela som len vediet, aka je taxa v tejto brandzi..z toho co viem, islo by o vybavovanie e mailov, komunikacia so zakaznikmi a pod. Myslim, ze to nieje je raca na zivnostensky list, ani by som taku nevzala. Som mamina na rodicovskom. Mate niektora skusenost alebo ste poculi od znamych aka je, resp. moze byt taxa ?
Financne poradenstvo by som urcite nevzala...prislo mi,ze je to o inom...
@mariamayi práca ako každá iná..3,- v hrubom