Koľko si pýtať na hodinu za stráženie dieťaťa?

22. máj 2022

Aká je podľa vás primeraná cena na hodinu, za stráženie malého dieťaťa u mňa doma? Som na rd s 2 ročným dieťaťom a chcela by som si takto privyrobiť. Ďakujem

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. máj 2022

@mb2021 Dolný Kubín

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zojeva
22. máj 2022

Aké staré dieťa ?

autor
22. máj 2022

@mb2021 stráženie popri mojom vlastnom dieťati. S plnohodnotným venovaním sa deťom. Hranie sa dvore, prechádzky, aktivity

autor
22. máj 2022

@zojeva 1-3 roky

luccija
22. máj 2022

5 -8 eur je priemer a stravu dá matka?

zojeva
22. máj 2022

Platim 20€ na deň plus prispievam aj na stravu je to cca 7 hodín denne

diamond007
22. máj 2022

Určite si nerátaj na hodinu ako opatrovateľka, pravdepodobne nemáš na to školu ani kurzy.
Tých 25€ denne. Tak aby sa to aj oplatilo. Možno podľa pomeru danej rodiny

juliavolna
22. máj 2022

10€ hodina ba

engynka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
engynka
23. máj 2022

Ja prave hladam opatrovatelku pre syna tak zatial to mam takto nejak zmapovane lokalita BA:
>10€/hod je cena pre opatrovatelku co ma uz co to za sebou, prax v MS, vystudovanu skolu atd. To nie je len strazenie, ale aj pripravovane aktivity pre dieta veku zodpovedajuce, rozvijajuce
6-9€ si vacsinou pytaju studentky VS pedagogickej, psychologie. Cize opat uz vedia aj dieta nejako veku primerane rozvijat, same maju za sebou povinnu prax v MS
<5 € je klasicke opatrovanie dievcatom/studentkou co ma max prax v rodine, pripadne maminky na materskej co postrazia aj ine deti
Strava je mimo toho vzdy
Pozri si stranku Domelia tam maju opatrovatelky profily aj s orientacnou cenou za hodinu a maju tam napisane skusenosti, skolu, vek, lokalitu

hanaxxx
28. aug 2024

@engynka ta cena na hodinu zavisi aj od poctu "odpracovanych" hodin denne, ci nie?