Koľko sa platí za roznášanie letákov?

maria.vinea
16. máj 2017

Ako je to platene , napr letaky kaufland? Robili ste niekto?

lesanka845
16. máj 2017

Platene je to velmi slabo. Ja to robim pre dve firmy, cize aj 15 druhov letakov, treba to naskladat, to zaberie tiez nejaky cas. Zalezi, aky rajon dostanes, panelaky sa robia rychlo, pri rodinnych domoch sa vela nachodis .

dawia
5. nov 2017

A kolko teda zarobis?

lesanka845
6. nov 2017

tak do 200 €

medovka14
6. nov 2017

Robila som pre kaufland, stačilo raz... Mala som čast najma s rodinnými domami, trvalo mi to dva dni, čistý čas 9 - 10 hodín, mzda 18€ v čistom :( a to som ešte letáky skladala dokoly

lenkakotyrova
20. mar 2018

To je divne... ja teraz zacinam s kauflandom a mne vraveli ze 35 dostanem a to je par bytoviek a, cca tri ulice domov tak hodinka a, pol maximalne

dorka31
20. mar 2018

Ja som teraz 5 mesiacov robila kaufland je to ťažká práca slabo zaplatená najviac som mala 65€ za mesiac záleží od toho koľko príloh máš treba ich pozakladat to zaberie čas a roznasanie podľa toho aký rajon máš ja som mala sídlisko na cca 3-3,5 hod. Ale už by som to nerobila keď je veľa príloh je to ťažké ale viac zaplatené keď nie je žiadna priloha menej sa narobis menej zarobis mala som aj mesiac keď som zarobila 40 len kaufland a jeden týždeň jednu prílohu...ale to zakladanie zaberalo čas a najmenej sa mi chcelo k tomu 2 deti stále choré😣

mirka1302
16. máj 2018

Dobrý deň, a keď ste roznasali letáky, kde ste zohnali nejakú firmu? Ja som z Prievidze a pre dcéru by som nieco potrebovala. Ak niektorá viete, mohli by ste poradiť? Ďakujem.

lenkakotyrova
16. máj 2018

Prosim vas pekne, nikdy viac, kaufland roznasam 600 ks plus dalsie pridavne letaky co treba vkladat to trva asi 2-3 hodky a roznasanie dalsie 2-3 hodky a za minulý mesiac prisla vyplata az 31,45€ :D

annamari4
16. máj 2018

Ja si pamätám že za mlada som to robila a nadšenie sa rýchlo stratilo, človek si povie že každá koruna dobrá ale čo všetko okolo toho,a tak isto dokladanie tovaru, robila som to pre viac firiem, mala som to cez známu,a bolo to v Kauflande, každý deň pred robotou som sa naháňala, personál v Kauflande nepríjemný lebo mali pocit že ja mám za to milión,a za celý mesiac mi prišla výplata že 15€, akože strašne som sa zasmiala lebo čo som precestovala a zjedla, čo teda človeku treba,tak bolo asi 2x toľko🤗

lesanka845
16. máj 2018

@mirka1302 ja robim pre mediaservis, staci sa na nic nakontaktovat, majuaj stranku na fb a urcite radi pridelia rajon. V CR by som Vas vedela nakontaktaktovat na konkretneho manazera, ale na Sk uz sedem rokov nezijem, tam uz nemam kontakty.

mirka1302
17. máj 2018

@lesanka845 ďakujem. Vôbec sme nevedeli, na koho sa obrátiť. Ešte raz ďakujem. Skúsim.

mirka1302
17. máj 2018

Nechcem, aby sedela len doma alebo sa len tak flákala... Nech dievča vie, že nič nie je zadarmo. 🙂Ďakujem.

lucia2004
9. jún 2018

Dobrý deň 🙂 byvam v Bystrici a rada by som si prizarobila na psíka.. nevie niekto poradiť ako a kde môžem rozdávať napríklad letáky za nlrmálnu sumu ? :D

sabaraca9
13. jún 2019

Ja som teraz našla roznos letákov a za jedno sídlisko sľubujú 100€,myslite že to je veľa alebo malo? Nikdy som roznos predtým nerobila

bozenaluscikova
2. apr 2022

Chcela by som sa opytat ci viete niekto o roznasanie letakov kde by som mohla nájsť takú prácu

lesanka845
4. apr 2022

@bozenaluscikova spýtaj sa v Kauflande ,oni platia celkom dobre za letaky.V ČR by som Tu vedela sprostredkovať aj iné firmy,ale na SK už nemám prehlad

veja2208
26. okt 2022

@lesanka845 dobry den prosim vas aka stranke je pre media servis? Poslite mi prosim v sprave...dakujem

lesanka845
26. okt 2022
cccjknc
12. feb 2024

@sabaraca9 a to kde?

zaneta260382
8. apr 2024

Mala by som zaujem roznasat letaky brigadne v banskej bystrici