Alebo kľudne napíšte aj koľko ste boli u predošlých zamestnávateľov.
Len tak pre zaujímavosť, nech viem kde zaradiť seba ☺️
Ja za seba pridávam aktuálne 6,5 roka a predtým pol roka absolventská prax.
Mam 37 rokov, skolu som koncila cca ako 25 rocna.. pol roka na urade kym som si nieco nasla...(zatial som si robila vodicak)prvý zamestnávateľ 2 roky , druhý 2 roky3 mesiace, posledný zatiaľ 6 rokov 6 mesiacov(pomer stále trvá a som na rodicovskom)
12 rokov.
17 rokov zatial
21 rokov
2 roky
4,5 rokov
1,5 roka
16 rokov zatiaľ , hned po škole prvý a dúfam aj posledný zamestnávateľ 🙂
41
V októbri to bude 13 rokov
22 ale v tom sú 3 materské a rodičovské.
19 rokov
22
12 rokov avsak kvoli korone zrusili miesto. asi by som tam zial bola doteraz. mala som to rada, bola to ako moja druha rodina.' tato praca ma naplnala. idem si hladat obdobne
3 mesiace pokus omyl (banka, najhorsia praca v zivote)
14m . zvazujem zmenu
@janinah wau toto sa ''nosilo'' za starej ery ked nebola taka fluktuacia a ludia mali vacsie istoty
Asi 11 ale po rodičáku budem musieť meniť
Prvý 3mes, druhý 9 rokov, potom md, 1,5r ďalšia md a teraz 12rokov
@20erika07 stastna zena
10 rokov
1 rok UP
6 rokov
Po vyske som bola rok v usa, potom rok u prveho zamestnavatela, 14 rokov u druheho a teraz som 8. mesiac u tretieho 🙂
Začala som ta pracovať ešte počas VŠ, v máji to bolo 10 rokov.
Predtym som bola u dvoch zamestnavatelov po roku, u jedneho som brigadovala 4 roky a u terajsieho som 9 rokov a neplanujem menit.
Po skončení SŠ 1rok v Čechách a potom 17rokov u svojho jediného zamestnávateľa (počas tých rokoch 3x materská). Keďže mi malú nevzali do škôlky museli sme ukončiť pp no môžem sa opäť kedykoľvek vrátiť 😉
32 rokov, neplánujem meniť a dúfam že tam vydržím, lebo to ide dolu vodou 🙁
27 aktualne neplanujem menit, mozno casom, uvidim
Prvé zamestnanie 23 rokov . Druhé iba pol roka potom prepustila a tretie zamestnanie som tam 8 mesiac. Dokedy uvidíme 😆
11 rokov u predošlého a úplne prvého a rok u terajšieho.
V septembri budu 2 roky.
7 rokov
7,5r
5r
1,5r + MD
8r
7 rokov,potom rok pauza.A teraz som späť u bývalého zamestnávateľa.Takze ťahám 8.rok