Koľko hodín môžem pracovať na dohodu popri rodičovskej?

mirka1702
19. mar 2013

ahojte mamicky, prosim vas neviete kolko hodin po novom mozem odrobit za tyzden popri RD, treba to niekam nahlasit? a oplati sa to vobec ked sa musia platit plne odvody po novom (ak ten novy zakon dobre chapem) ?

sympa1
19. mar 2013

no kedze niesi na UP , tak mozes robit kolko chces...a odvody ti strhne zamestnavatel, ziadny problem

mishka27
19. mar 2013

Tak to bolo volakedy.teraz uz nie ci je na UP ale nie je na RD to je ako keby bola zamestnana a moze odrobit max 10hod.tyzdenne.co sa vlastne neoplati..ale niekmu pomoze kazda korunka.

wewe22
19. mar 2013

teraz sa neoplati robit popri MD teda hlavne ak chces mat dalsie dieta lebo buduci RD by ti vypocitali s odvodov ktore budes platit teraz a nie s predchadzajuceho zamestnania

moka066
19. mar 2013

no a ako je to ked som na RD praca na dobu urcitu mi skoncila.a keby som sla na matersku tak z coho ra mi to rata?

lalinko2010
19. mar 2013

ahoj, môžeš robiť, na RP to nebudú skúmať, či si na dohodu alebo na pracovnú zmluvu, odvody ti odráta zamestnávateľ. na RP sa nerieší práce - dohoda, pracovná zmluva, nemusíš nič zdokladovať. tak ak máš možnosť pracuj.