Koľko hodín denne reálne pracujete a aké povolanie robíte? Ja mám normálnu prácu v kancelárii a málokedy stihnem všetko čo potrebujem, pritom sa snažím no aj tak si nosím prácu domov...
7, 5 som v robote.. ale realne nepracujem cely ten cas, domov si pracu nenosim.
V praci som 8h ale realne nepracujem cely cas. Nikdy som si pracu neniesla domov 🤷🏼♀️
kedysi keď som bola mladá a plná ideálov a premotivovaná a neskúsená som ostávala a pracovala a neviem čo všetko - a potom ma život naučil že to počká…
Pracujem od 7:40 do 15 hod..vyhoveli nam kvoli detom, ale je to plny uvazok
Boli časy, keď som pracovala aj 16-18 hodín denne. Do odpadnutia. Často doslova. Ale sama na seba, takže mi to nevadilo, vrátilo sa mi to xnásobne🙏
Pracujem z domu, programujem a robím si z toho taký holubník, že amen. Podľa potreby. Niekedy robím dve hodiny denne, inokedy 10. Štandardne sa snažím v priebehu roka aby priemer nepresiahol 5-6 hodín denne.
Len vynimocne robim nadcas, obvykle len ak su to vopred naplanovane nadcasy alebo ak sa sama rozhodnem ze porobim naviac, aby som na druhy den mala kvazi volno. Takze bezne robim denne okolo 7h, niekedy je to menej a cast z tych hodin preflakam 😄
Ja 8 hodín, od 6 do 14, ale robím celu dobu okrem 30 minút prestavky, mam prevažne manuálnu prácu, čiže je to až až. Občas ostávam dlhšie keď veľmi treba, max do 16, kedysi som aj do 18 ale už mám rozum 😁 vždy sa vyhovorím na deti, pripadne, že mám doma niečo neodkladne na práci.
Ale mladych bezdetnych u nás doslova zdieraju, bežné robia 8 hodín týždenne naviac.
0-13+hodín v právnom odvetví. Je to veľmi individuálne ak počítam teda aj prácu na doma. Mám flexibilný pracovný čas žiadne po-pia od do, ale aj víkendy, sviatky keď treba. Každý deň je úplne iný.
Teraz 8 hodin.
Ako kedy . ... 6 až 10 hodín denne cez týždeň a ešte robota na doma ...tak hodinka denne
23 vyucovacich hodin do tyzdna plus ak je treba nieco, ale priemerne to nikdy nepriesiahlo 30 klasickych hodin a aj to prehanam. A toto bol presne dovod, pre ktory som ozelela peniaze z korporatu a sla som do skolstva za vyrazne menej penazi.
Ja robim v korporate, robim max 6 hodin denne, koncom roka viac kvoli uzavierke roka.
Ja koli dcére je autistka pracujem od 9.30 do 14.00
20-22 hodín týždenne.
@kaktusik007 a nepočítaš čas na prípravu hodín, prípravu a opravy písomiek atď.? to je veľa času tiež
Pracujem 8 hodín, ale nie po celý cas, moja práca sa nedá nosiť domov.
Aktuálne max 5hodín, za mládi tiež 16tky len taky fukot, fuj.
Pracujem denne 8 az 10 hodín, 6 dní
Týždenne to je 33,5 hodiny, ale denne niekedy 5 hodín niekedy 8. Mam pohyblivu dobu, stačí aby mi sedel fond. Prácu si neviem predstaviť nosiť domov, lebo je to nemozne
Pracovna doba 7,5 hodiny denne, vikendy volne. Ked si nadrobim, odidem skor/pridem neskor. Mam stanoveny cas, kedy musim byt v kancelárii (6 hodín, z toho 30 minut obedna prestavka mimo kancelárie), zvysok si manazujem podla seba. Len aby na konci mesiaca sedel potrebny pocet hodin. A samozrejme praca bola spravena. Domov si ju nenosím, len ked som sa ucila na skusky.
som workoholik, pracujem 8h full time a nasledne vedlajsi job tak 1-2 hod denne a teraz v sezone este poveceroch a vikendy sijem softshellove nohavice..
Ja pracujem tiež, ako je potrebné. Niekedy 3 dni nič a niekedy 3 dni celé. Ale robim z domu prevažne, takze robim skôr popri tom, keď si porobim čo treba doma.
@zmrzlinka8 to je v tych 30tich hodinach... ale ja som asistent, takze administrativne sa do tohto casu zmestim s prehladom. Ako ucitel - to uz neviem odhadnut, ono je ine ci ucis rocnik co si uz ucila (a pripravy viac menej mas) alebo robis veci uplne nanovo....
pracovna doba je 8 hodin denne. Ak pracujem niektory den dlhsie, dalsi den v ramci mesiaca si to vyberiem. Uz som pracovala v X spolocnostiach a uz som dost stara na to aby som pochopila, ze pracovat naviac sa neoplati. Si za nieco platena a hotovo. Treba pracovat do vysky svojho platu a zvysok casu treba venovat rodine a sebe. Ak je tej prace ovela viac nez stihas, tak je to asi zle rozlozene. Nikdy som si nebrala pracu domov a ked pracujem z domu tak tiez len do urcitej doby. Nikto ti to nikdy nevrati dievca....
Je to 8 hodín, prácu si nemusím nosiť domov.. a možno 1-2x do mesiaca ostanem o pol hodinky - hodinku dlhšie keď ozaj treba porobiť veci..