Koľko EUR vám príde rozumné si pýtať za upratovanie a stráženie detičiek?

13. dec 2024

Ahojte. Konči mi RD, a chcela by som sa zatiaľ trochu dostať do toto pracovného kolobehu. Premýšľala som nad tým, že by som začala upratovať byty, domy, pripadne aj strážiť detičky. Koľko € vám príde rozumne pýtať či už za upratovanie alebo stráženie deti ? Oblasť stredne Slovensko. Skúsenosti mám len osobne, nemám pedagicku ani nič podobne.

martinka13
13. dec 2024

Ja platím 30 eur za upratanie domu. Cca 5 hodin jej to trva. Dopravu riesim na svoje náklady, rovnako aj čistiace prostriedky. K Vianociam dávam premie podľa môjho uváženia. Minulý rok 100 eur k jednej "vyplate" a kávovar. Ale to je mimo dohody.

frflos_nespokojny
13. dec 2024

jedna znama berie 6€/h za upratovanie. doprava na vlastne naklady, ale byva na uplnom vychode vo velkom meste

michaelajednorozec
13. dec 2024

Ja platim pani co k nam chodi upratovat 10€/h

simca06022011
13. dec 2024

nam chodi cez firmu upratovat zena, 10-12EUR/hodina ale urobilo sa to tak, ze sa urcilo, za kolko to ja upracem a stanovila som si cas. ZE pride a uprace. Neplatim za to ze tam cely den chodi dokola... a strazenie je zase samostatnna vec. Ja by som asi ak to ide sukromne, bez firmy dohodla tak na 8EUR=hodina, ak to ide na ruku.. ale zalezi aj na vzdialenosti, urcite by som cestu zohladnila, zalezi aj na tom co sa kedy a kolko robi.. ja som na to mala rozpis.

marsmykkok
13. dec 2024

Veľa robí aj majetnosť toho druhého, či budeš upratovať starej pani s dôchodkom 400 eur čo ledva vychádza z toho a musí si dať, lebo už sama nevie alebo nejakému podnikateľovi, pre ktorého 100vka nie je nič. Teda vždy by som sadzby skúsila dohodou. A treba aj zohľadniť čas čo ti zaberie cesta na miesto a späť, lebo ak hodinu robíš a hodinu cestuješ je to iné ako ked si tam 10 hodín. A rovnako je iné pravidelné upratovanie každý týždeň a iné upratovanie po prerábke jednorázové. Iné je stráženie 10 ročného samostatného dieťaťa, čo by mohlo byť aj samé, ale rodičia sa boja a stráženie troch detí vo veku 2, 4 a 7 rokov napríklad.

svetlonos
13. dec 2024

Na opatrovanie detí si vieš urobiť kurz. Za upratovanie si to rozmysli. Tých 6 e je malo, to ani nerieš. Pokial nie si na to odkázaná, daj si sumu min 12 e

majlo1234
13. dec 2024

@simca06022011 ja teda platim za strazenie deti nasobne viac ako za upratovanie(BA okres)

procrastique
13. dec 2024

My platíme 10€/h za upratovanie.

rivini
13. dec 2024

Pani na upratovanie platim 20 eur za tri hodiny, babysitterke (studentka) 10 Eur na hodinu.

joannita
13. dec 2024

V Ba je bezna suma cca 10e/h. Na strednom slovensku asi menej, mozno 8e.
12e ako tu niekto radil je dost, musis nejak zacat a za 12e nebude vela zaujemcov.

simca06022011
13. dec 2024

@majlo1234 tak to je mozne. Ja s opatrovanim nemam skusenost vobec, takze neviem. Preto pisem, ze to je "samostatna vec" 🙂

svetlonos
13. dec 2024

@joannita
ale presne o tom to je. Za 12 e nebude veľa záujemcov, ale radšej menej a vedia si to dovoliť.

evansova
14. dec 2024

Upratovacka chodí raz tyzdenne na 3-3,5 hodiny. Za jedno tyzdenne upratanie platím 30 EUR. Vela? Malo? Neviem, myslim ze si to zasluzi, upratuje naozaj dokladne, som spokojná.

andrea2667
15. dec 2024

Záleží na tom, či to chceš robiť len dočasne popri MD, alebo aj neskôr na živnosť. V prvom prípade je v meste priemer 8 eur. Záleží aj na náročnosti práce a majetnosti klienta. V druhom prípade je aj 12€ málo, ak máš prežiť.