Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s predajnou potravin okolo 400 m2, kolko eur treba na prvy zavoz potravin a kolko vyjde zariadenie, popripade mesacne prijmy takej predajne, Dakujem
esterba
Ja len dufam, ze nikdy tu predajnu neotvoris, ked taketo veci si nevies zistit a obehat sama a musis sa pytat tu
kolko zla v prispevkoch
ja mam zistene sama len som chcela vediet ci sa to zhoduje
na zariadenie mam kalkulaciu 30 000 eur a tovar 20 000 eur a najom 15 000 eur len som chcela vediet ake maju skusenosti ine baby
vsetko zalezi od toho odkial budes riesit tovar, kolko ta bude stat priestor, jeho zveladenie atd,,,ja poznam ludi co chodia nakupovat cez zlavy do kauflandu a potom to pekne s prirazkou predavaju vo svojom...cize to mas rozne...ale baby maju pravdu, na podnikanie nemozes byt lemra...musis byt aktivna a chodit, kontaktovat sklady atd...s takymto pristupom rychlo skoncis....
@lucinkaboz skor pokus otvorit jej oci, ze ma strasne zly pristup a ak ho nezmeni, rychlo zbankrotuje
ja len som chcela ci niekto neotvaral predajnu aby mi povedal s vlastnej skusenosti, ja som obvolala vsetko mam aj zmluvu s freshom, budem mat fresh predajnu ale nevedeli mi povedat za kolko musim objednat prvy zavoz na predajnu 400 m2 tak preto som sa pytala tu, a zariadenie tiez mam viac ponuk a kazdy inac hovori, chcela som len skusenost pocut inych
veľa zdaru so splácaním hypo
Dakujem Vam vsetkym za vas cas a ochotu sice ste mi nepomohli ale taky sme my ludia 🙂 pekny zvysok vecera Vam prajem
my sme mali predajnu asi 20m2, zariadenie neviem kolko ta vyjde lebo to sme tam uz mali...ale potraviny ta vyjdu dost, to sa ani nezda, my sme chodili na nakup do rakuska plne auto a zmestilo sa to do par policiek. cca tych 10 000 to bolo na zaciatok. takze u teba to bude ooovela viac. a prijmy sme mali rovnake vydavkom preto sme s tym skoncili.
ja nerozumiem, keď jej neviete poradiť a hlavne odpovedať na otázku, načo také odrádzacie a negatívne komenty...presne pre takýto prístup ľudia zarábajú za minimálnu mzdu, lebo nie sú ochotní nič riskovať, radšeej klasika minimálna mzda a potom plakať... ale táto debata nie je o tom, ale ani o tom, že tu budete písať, že sa má učiť, alebo má veľa peňazí nech ide do toho... to by sme asi chceli veľa, keby niekto v dnešnej dobe nežistne pomohol alebo poradil...
Boze zeny,vy ste jej nalozili.......mimatr:ja mam predajnu z darcekmi,vidiecky styl 5 rokov,cca 80 m2,no a mozem ti povedat ze to nie je jednoduche zijeme hlavne z vianoc a veru netrufla by som si otvorit nic co je ,,spotrebne,,nemozem to zabalit do skladu do buducej sezony.....otvorenie ma stalo cca 10.000 eur a teraz si uz mozem dovolit predavacku,je pravda ze ak nemas skusenosti moze to byt pre teba velke susto,vsetkozavisi od lokality,kúpyschopnosti obyvatelstva a vela dalsich veci ......a tu by som nehladala pomoc ,max.oblecko pre babo🙂to je bohuzial fakt,sice smutny ale je to tak.drzim palce ak ti nechyba chut a peniaze🙂a chces sa pohnut v zivote dalej tak sa nevzdavaj!