Koľko by ste dali prosím Vás opatovatelke za opatrovanie dietatka, ktora ostane aj celu noc? dakujem
a na noc, za prespatie? 🙂
@smile_bejby vsak nespi u seba doma a mozno sa jej nebude dat spat. Ale ak mas nejaku "stalu" opatrovatelku, tak by mozno za 15€ postrazila 🙂
Podľa mňa to záleží na tom,či to je pravidelná záležitosť alebo len výnimka
30€ je dosť,ale pravidelne určite nie. @smile_bejby
@smile_bejby za noc sa obycajne plati viac aj ked je to "prespatie" - je mimo svojho domu v noci ked to ty potrebujes nocne sichty sa vzdy platia viacej ako denne
záleží či je to babetko,ku ktorému treba vstávať,prebaľovať....alebo dieťa,ktoré prespí celú noc...teda ja by som toto brala do úvahy.....opatrovateliek- ponúk je dosť,možno niektorá príde za 12-15 eur
@smile_bejby 5-8eur na hodinu.
@smile_bejby záleží, či je to len občasná záležitosť (chceš si niekam vyraziť napr. na svadbu), alebo pravidelná (chodíš na nočné), aké by boli jej povinnosti (len byť pri spiacom dieťati, alebo aj dať večeru, uspať, v noci ešte vstávať kvôli čaju a pod.)... hľadaj kompromis, aby sa to oplatilo aj opatrovateľke a aby to aj teba nezruinovalo... ak je to jednorazová záležitosť, tak priplať, ak je to pravidelné, tak by sa mala aj opatrovateľka trošku uskromniť...
ja som dávala 10€, tak cca 6rokov dozadu (BA) a spokojné sme boli všetky tri 🙂 malú som odovzdávala najedenú, osprchovanú, v pyžame, čo sa týkalo uspávania išlo len o prečítanie rozprávky, žiadne hodinové scény, kočka mala k dispozícii komplet byt (mohla si uvariť, pozrieť telku, dvd, pc, internet...) a svoju izbu na spanie... ale bolo to pravidelné, aj cez deň, podľa mojej práce
@blackcrystal 5-8€ / hod pri pravidelnom opatrovaní je sakra prestrelená suma, ak si zoberieš 12hod šichtu, k tomu len hodina cesty hore dole, tak si na 65-104€ za noc... 5-8€ na hodinu môže pýtať ak chodí raz za čas na 2-3 hodinky...
@sissy27 samozrejme zalezi na tom, ci je to pravidelne alebo občas (vychadzala som z toho, ze to nie je u nich bezne, kedze sa autorka temy pyta).
My sme davali pravidelne 5eur na hodinu pocas dna (na dennu 8 hodinovu prac. dobu) a viem, ze v noci sa zvykne priplacat.
@smile_bejby 2-3€ na hodinu 🙂