Kolegyne učiteľky

4. okt 2022

Zdravím, nájdu sa tu nejaké pani učiteľky? Ako zvládate toto chorobné, jesenné obdobie? U nás v škole klasika, vysoká chorobnosť a neobišlo to ani mňa ako každý rok. Už 2 týždne sa so mnou ťahajú teploty, kašeľ, bolesť celého tela a neskutočná únava. Ako sa chránite v detskom kolektíve pred chorobami? Lepí sa na mňa každá viróza od detičiek. Nemôžem si dovoliť marodovať každý mesiac. Ďakujem za rady.

lucka_ke
4. okt 2022

muž učí a nosí respirátor, inak neberie nič na imunitu

aaadkaaa
4. okt 2022

Momentalne som na md, ale inak som brala mega davky C a D, pila teple caje, hlavne salviove a mala som stale satku, ja som velmi citliva na hrdlo....ale aj tak som vzdy do Vianoc minimalne raz ochorela, kym si telo zvyklo na tie detske bacily...

ava11
4. okt 2022

Ja nebývam chorá vôbec, na PN som nebola ešte nikdy. Minulý týždeň som bola doma s koronou, po dvoch rokoch som ju zázračne chytila ani neviem kde. Inak pre svoje zdravie nerobím v podstate nič, sem-tam si dám C, D, zinok.
Inak v našej škôlke je chorobnosť zatiaľ tento rok veľmi nízka, ja mám najmenších a mám aktuálne v triede plný stav. Minulý školský rok bolo chorých stále veľa, ale nenakazila som sa ani raz.

domi235
4. okt 2022

Na imunitu si kup od včelara včelie produkty, napr. na imunitu je dobra propolisova tinktura, kupis aj v lekarni, porovnaj si na internete ceny.
Použitie, rano na lačny žaludok par kvapiek do malej ČL.
Pomôže, a stale je to tak, že deti maju ine bakterie ako my dospeli, na ktore nie sme zvyknutí, preto sme často chorí, ak sme v kontakte s detmi.

adrianap83
4. okt 2022

Mne sa zhustili choroby, už som toho mala plné zuby, alergologia ok. No odporučil doktor v tomto období imunoglukan. A fakt pomohlo. Ak som už začínala cíti niečo, dala som si väčšie dávky, plus vitaminy a iná klasika. Dnes by som k tomu používala respirator, hej blbé, ale ak v ňom vydržíš, určite pomôže. Aspoň občas, pri takom úzkom kontakte. Držím palce 👊

marfikchov
4. okt 2022

Asi mám skvelú imunitu, som v školstve od 1999 a marodovala som pre operáciu očí, žlčníka a keď som mala 2x covid, tak som čerpala dovolenku. Inak chrípky, sople a pod sa na mňa nechystá a to neberiem ani nejaké farmaceutické vitamíny