Kolegyňa páchne potom

6. apr 2022

V práci máme kolegyňu ktorá hrozne páchne kyslým potom. Cítime to aj cez respirátor, pracujeme manuálne, teda prevažne. Ona sa síce nejako od roboty pretrhnúť nejde, ale napriek tomu je to neskutočný smrad, až ma naťahuje. S kolegyňami sme jej naznačili, ba niektoré aj priamo povedali že ju dosť cítiť a mohla by sa o to viac starať, ale ona sa ohradí tým že s tým nevie nič robiť lebo jednoducho niektorých ľudí je cítiť viac. Jedáva slaninu, samé tučné a nezdravé veci, či sa sprchuje denne neviem ale oblečenie nosí aj pár dní po sebe, niekedy zas nie. Čo by ste robili? Takto sa nedá pracovať

benit
6. apr 2022

Ja mam taku kolegynu a ani nepracuje manualne. Stale tvrdila, ze nemoze s tym nic robit, lebo chce dalsie dieta. Vratila sa po MD a teda nic sa nezmenilo. Vzduch okolo nej stoji a je ti zvratno.

mamina0078
6. apr 2022

Jedine vydržať... Ked ani dohovaranie nepomohlo.

erinaxxx
6. apr 2022

Kľudne kúpte dezodorant a ponúknu jej aj nejakú peknú vobavku kúpte a ponukni či si nechce strieknut

mandarinka555
6. apr 2022

Kúpte jej na narodeniny mydlo, dezodorant a antiperspirant...hádam jej docvakne, že smrdí....

dada13288
6. apr 2022

Takych ludi nezmenis, ak je to naozaj uz zanedbavanie. Ale moja svokra bohuzial moze robit co chce, chodit 2x do sprchy, vyvonat sa, uz bola aj na odstraneny potnych zliaz a nic. Staci hodinka ked je v jednon tricku a moze ho menit a ist sa umyt. Gulicky jej nepomahaju, aj ked potne skvrny nema ale smrad z nej ide. Je z toho cely zivot frustovana..

savoya
6. apr 2022

To jednu v robote volali "parfumeria"😀smrdela potom ,ako pracovala dlhe smeny nocne a denne v pekarni.A pamatam si jednu predavacku ked pracovala za kasou v Coope v PB ,smrdela potom a tahalo jej z ust.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sigma510
6. apr 2022

Mali sme podobný prípad, cele zle. Priamo jej to bolo povedané ze niečo nie je ok, urazila sa. Už sme chvála Bohu bez nej lebo veľmi nepríjemné toto. Hlavne človeku je to blbé povedať to dotyčnému, lebo nikdy nevieš čo za tým je, či zdravotný problém, alebo sa proste o seba len niekto nestará.

barborachors
7. apr 2022

Toto musí riešiť nadriadena, nadriadený. Je to maximálne nehygienicke a obťažujuce. Spojte sa všetky a komunikujte to s nadriadenym. A pani nech si zájde k lekárovi.

letfenixa
7. apr 2022

@barborachors moja mama toto riešila ako nadriadena a nepomohlo.

mamina321
7. apr 2022

Mala som v bývalej práci dve takéto kolegyne, jedna upratovačka, druha administratívny pracovník, a obe si mohli na seba dať čokoľvek, niečo išlo z ich vnútra. Podľa mna tam hra veľkú rolu stravovanie, a možno aj nejaká choroba, plus do toho slabšia hygiena a pranie veci. Kyslo smrdí len človek čo ma nejaký problém. Zdravý človek keď sa spoti a dba na hygienu sa síce spotit môže ale určite nie do takého hmusneho kysleho pachu.

lulaby1982
18. okt 2022

Ja si pamätám,keď mi mama vravela anekdoty, keď mali jednu spolucestujúcu,každé ráno tvar mala vymastenu ako Greta Garbo, oblečenie po sebe viac dní,pani mala silnú cukrovku a fragrance kt.okolo išiel bol neskutočný. Nikto jej nič nepovedal,všetci cusali a voňali. Cez zimu keď sa kúrilo to bol iný Channel a v lete trsy bananovych chlpov pod pazami prosto čistý hnus .

To čo opisujete je ešte celkom znesitelne, ja som sa raz vieezla busom, pani známa firma,ja som netušila kto to je, už na zastávke na 3 m smrdela, kravskym hnojom a všetkým možným čo si viete predstaviť, akoby mäso v rozklade v lete keď Vám hnije , mňa napínalo , netušila som,že ide na bus ako ja, okolo mňa opar vône a potom nastúpila pani ľudia normálne odpadávali a dusili sa, biologická zbraň úplne, ešteže išla jednu zastávku, tá by zamorila nielen bus ,ale aj milanske námestie. My sme omdlievali a drhli sa,taku vôňu som v živote necítila ,to bola úplná bestialnost.Akoby si robila exkrementove a močové zábaly na telo. Dodnes ak neumrela takto obťažuje cestujúcich,ktovie či nemá aj nejakú chorobu a chrobaciky .

Určite treba naznačiť,,že nie je ok. Horsie bude,keď pani trpí nejakou chorobou a nedá a toho zbaviť,to neprekryjete len tak . Ak je to iba o dodržiavaní hygieny je to iné a dá s tým dá čo robiť. Ona asi necíti,že páchané,asi už habitoval jej nos, každý človek kt sa riadne umýva sa cíti,že smrdí.