Kolega v práci ma nazval sockou

30. jún 2022

Dosť ma urazilo, keď ma kolega v práci nazval sockou. Len preto, lebo žijem v nájme. O to viac to bolo od neho hlúpe, že on dostal svoj byt od rodičov, nemusel sa snažiť zarobiť si naň. Nech má, nezávidím mu, ale nechápem takýchto ľudí. Socky si predstavujem inak. Ale priznávam, že ma to zarazilo. V práci si stále robí z nás "nájmových" žarty, až nemiestne mne a ešte jednej kolegyni dáva najavo, že sme pod úroveň. Neviem ako to riešiť, už som sa slušne ozvala, ale on sa len smeje.

luccija
30. jún 2022

Je to hlupak.Sa mu smeje, ked dostal od rodicov nevsimaj si ho

dadis
30. jún 2022

Tak sa pripajam do klubu sociek. Normalne ho ignoruj 😀

sense
30. jún 2022

Mu povedz ze šička je ten kto sa vysmieva druhému hoci on prišiel k bytu ako slepé kura k zrnu

anjelok
30. jún 2022

To skor svedci o jeho urovni, nie vasej

acrobaleno
30. jún 2022

Tak si to s ním vyrieš z očí do očí. Ja by som sa mu vysmiala do tváre, že čo on koho súdi, keď je malinký bubáčik, keď mu rodičia dali byt.

autor
30. jún 2022

Baby ja som sa ho slušne spýtala, čo on dosiahol, keď byt dostal od rodičov a nemusel sa snažiť sám. Odpovedal tak arogantne, ako má vo zvyku, že "u nich je to normálne, oni sú totiž iná liga, u nich bezdomovectvo nefrčí. "

hederamonstera
30. jún 2022

Zasa vymyslena situacia len na rozprudenie diskusie?

laura164
30. jún 2022

Tak mu povedz, že áno si socka a on je väčšia, lebo prenájmy sú drahšie ako platby sa vlastný byt. Debil ostane stále debilom

lubina
30. jún 2022

CO takto postazovat sa s kolegynami na neho za sikanovanie (psychicke) v praci 🙂. Ktovie ako by sa ten hlupak tvaril??

luccija
30. jún 2022

Ked prvy dostal od rodicov nech sa paci nech si kupi este jeden na hypo a splaca bude mat raz pre deti.Dostat a byt frajer je lahke

autor
30. jún 2022

@hederamonstera To sa nemôžem poradiť? Mrzí ma, že máš také skúsenosti, ale ja som sa prišla slušne poradiť ako vzniknutú situáciu riešiť.

bessie12
30. jún 2022

Co by robil bez rodicov ? Kde by skoncil ?
@luccija suhlas. Nech ide do banky a vezme hypo, ale podla mna na to nema.

melanta
30. jún 2022

Vy si vlastné bývanie ešte zabezpečiť môžete. On mozog žiaľ už nie, ten nepredávajú. Asi toľko by som mu povedala.

autor
30. jún 2022

@lubina Premýšľam nad tým. Treba to dať písomne? Nechcela som to takto riešiť, ale s ním to bohužiaľ inak asi nepôjde.

deti95060810
30. jún 2022

môže sa stať nešťastie a ani nevie ako príde o strechu nad hlavou... Len nech nevyskakuje... raz dva sa ocitne aj on niekde v telocvični a bude rád že má kde hlavu skloniť...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ddaassuullaa
30. jún 2022

Ale prosim ta, kolko ludi je rado, ak by malo na drahy najom, takych sociek by bolo treba viac. Nestal by mi absolutne za stipku zozierania sa, dokonca ani za stratene slovo. Je to vlastne nestastny clovek, chudak, co si takto odbavuje nejaky komplex. Ak to vam vyhovuje, nemusis sa citit zle a uz vobec sa urazat. Takito uboziaci su naozaj len nestastni ludia a najlepsie je ich ignorovat, nech si s tou zlobou ostanu sami.
To stazovanie sa za sikanu....mne pride cez. Taketo talafatky, ak som vyrovnana osoba, ma nemozu rozhadzat. Keby sa za nieco taketo stazujem, asi som.tiez z niecoho nestastna. Alebo mu to vrat stylom rodicovska socka, ale to sa dostanes na jeho uroven

anjelicek26
30. jún 2022

Ked si sebavedomie potrebuje dokazovat cez majetkove pomery a pritom robi taku istu robotu ako ty, je to skor usmevne.

vierkainka
30. jún 2022

Odpovedala by som: no bezdomovectvo nie,ale zjavne pestujete kyticu arogancie,bezcitnosti a hlúposti.A mate jej toľko,ze môžete na rohu ulice rozdávať.

autor
30. jún 2022

Ja by som skôr chcela poradiť ako to riešiť. Chcela by som ísť za šéfom, ale sú známi. Tak neviem či to má zmysel, navyše kolega má talent dokonale zľahčovať situáciu.

viestta
30. jún 2022

Však normálne na porade otvor ústa a stazuj sa, priamo pred ním. Vedenie bude musiet zaujať stanovisko.

anjelicek26
30. jún 2022

Mobbing akehokolvek charakteru treba proste povedat sefovi... zlahcovat situaciu je vec jedna, ale TEBE to vadi a tym padom to problem proste je... boh vie ake deficity si on tymto kompenzuje...

savoya
30. jún 2022

Neboj vrati sa mu to!Aby sa tie jeho posmesky nakoniec neobratili proti nemu.

acrobaleno
30. jún 2022

""u nich je to normálne, oni sú totiž iná liga, u nich bezdomovectvo nefrčí. "" Neverím, že toto povie niekto, kto má od 25-30 a je normálne zaradený v normálnom pracovnom kolektíve, rozumej, nie nadnárodný miliardový rodinný konglomerát. Toto tak môže povedať nejaký stredoškolák.

autor
30. jún 2022

@acrobaleno Bohužiaľ, tiež som neverila akí ľudia sú medzi nami a čo všetko sú schopní povedať. Ale vidím, že som zbytočne písala, keďže si podľa mnohých vymýšľam.
Každopádne ďakujem za odpovede, vyriešim si to sama.

autor
30. jún 2022

Ďakujem za slušné odpovede a prajem pekný deň.

kvetinka75
30. jún 2022

prosím ťa a čo chceš riešiť? jedným uchom dnu a druhým von a je to. Keby za mnou prišla podriadená že jej kolega povedal že je socka, tak by som si pomyslela svoje

drzaopica
30. jún 2022

Za sefom by som nesla je to detinske este, ked su znami.Obmedz kontakt.

ckocka
30. jún 2022

Prečo máš potrebu riešiť niekoho blbé reči?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz