Zdravim. Nedavno som zacala pracovat na takej pozicii kde sme iba dvaja. Ja a kolega ktory by mi mohol byt otcom. Oslovuje ma poklad a milacik parkrat za den ma zvykne pohladit. Povedala som mu ze mi to je neprijemne ale on iba stale toci o tom ze nema deti a berie ma ako dceru. Lenze sa mi nepacia pohlady ktore na mna hadze stale na mna pozera ked nemame zakaznikov su to hnusne uchylacke pohlady. Ja sa tam necitim vobec dobre a najradsej by som odtial odisla. Je to dobry napad po mesiaci co tam robim?
ja na tvojom mieste by som odisla..ale to som ja, nieco take by som nezniesla
Hahaha, ze ako dceru. Ha. No to iste.
No,nás je v práci cca 5,z toho dvaja muži a zvykneme sa všetci oslovovať dosť familiárne,avšak nikdy to neprekročilo hranice slušnosti a komfortnú zónu.Ak sa cítiš len trochu nepríjemne máš právo to riešiť, najlepšie písomne.A potom pokec s vedením.Ak je možnosť preradenia,možno dohovoru od nadriadeného tak by som neodchádzala ak si s miestom ako takým spokojná.Preco by som mala odísť kvôli debilovi?Nech sa spamäta alebo odíde on.Ale pokiaľ by to bolo neznesiteľné a nikto nič neriešil,odišla by som.Alebo,ešte po práci pri odchode by ho mohol manžel,priateľ odchytiť a povedať mu pár teplých slov
Musíš byť rázna.povedz mu.ze ešte raz ti povie Zlatko alebo sa tá dotkne.tak to budeš riešiť s nadriadeným a aj to urob.Dceru mu suplovať nebudes.A tiež medzi rečou spomen.ze máš kamošov vselikde a nech ťa dáky nabuchany holohlavý mafiánsky typ aj príde do práce navštíviť.Skoda nechať dobrú prácu pre starého chlipnika.
Neodchazdaj. Povedz mu ze ak to este raz urobi, pojdes sa stazovat na personalne alebo svojmu sefovi a ak to urobi, aj sa stazovat chod. Dufam ze vyhodia jeho, lebo po tej staznosti by si tam mala pekne dusno a asi by ta nebavilo tam pracovat. Ale aj keby si mala odist po tej staznosti, treba sa stazovat. Predstav si kolko bab uz pravdepodobne mlcky koli tomuto chrapunovi odislo.
Hľadanie by som rázne zatrhla h ed pri prvom pokuse, a hneď by som si s ním vytmavila aj oslovenie. Ak by ma len oslovoval zlatko, brala by som to ešte ako snahu byt milý, ale hľadanie to v žiadnom prípade. Pri druhom pokuse by už asi aj jednu schytal. Sú hranice, cez ktoré sa neprekračujte a tie si musís nastaviť ty sama, kazdy si k tebe dovoli len toľko, koľko mu dovolíš ty. Dat ho do laty je tvoja kapusta.
Mala som takeho sefa,bral ma ako dveru,oslovival podobne a velmi mi to bolo neprijemne aj v spolocnosti. Vydrzala som tam par rokov,ale nakoniec som odisla,to sa uz nedalo vydrzat. Hladaj si inu pracu a dovtedy sa nastav tak,ze si to nebudes brat k srdcu. Alebo sa postazuj nadriadenemu,nech s nim narobi poriadok
Inak,ešte to,že zvykne ta "pár krát za deň pohladiť" fuj,to čo je? To som si na prvýkrát ani nevšimla,že si napísala. Máš pravo mu za to jednu slahnut. Ja som za mierové riešenia situácii,ale toto nenávidím,že chlapi už fakt asi môžu všetko. Kľudne by som mu dala facku keď sa ta dotkne. A najlepšie pred všetkými
Tak mne by sa to tiez nepacilo. Pokial nepomoze rozhovor s kolegom a robi to napriek tvojmu nesuhlasu, tak by som sa obratila urcite na vedenie/HR, mas na to plne pravo.