Ahojte baby, neviem, či som v správnej téme, ani to nesúvisí s rodičovstvom, som však zúfalá. Chcem sa venovať účtovníctvu, som absolventkou OA - v roku 2006, a chcem sa začať tomu venovať, hľadala som po internete nejaké knihy, ktoré by mi dali taký ten základ, ale čo sa týka JÚ nič také neviem nájsť, PÚ mám. Neviete mi poradiť nejakú múdru knihu? Tiež som sa prihlasovala na kurzy, avšak bývam asi v kraji, v ktorom od septembra neotvorili ani jeden, som prihlásená do troch vzdelávacích akadémií a nič. Už som z toho zúfalá:( Viem, že mi to nikto do hlavy nenaleje, ale ja len potrebujem sa od niečoho odraziť, základy, účtovníctvu som rozumela, ale proste za tie roky som z toho vypadla:(
@3312573 moja rada - ak sa chces "odrazit" a zacat, zacni s tym, ze si precitas zakon o uctovnictve a postupy uctovania v JU. po precitani zistis, ci potrebujes este docitat. co sa tyka JU, je na to malo knih-ucebnic, skor by som hladala v odbornej ekonomicko-uctovno-danovej literature, casto sa venuju aj JU, okem bezneho ucta aj UZ.
mmch - ak sa smeim spytat - co to u teba znamena "venovat sa uctovnictvu"?