Ahojte. Máte skúsenosti s prácou v tejto firme? Ponúkajú dohodu o spolupráci, nie TPP. Neviem čo si pod tým mam predstavovať. Ďakujem za názory.
Financny sprostredkovatel, poradca..
Budeš pracovať na živnosť. To znamená:
- koľko predáš, toľko zarobíš (provízie), áno, na úvod ti zrejme ponúknu fix, ale ten bude len na pár mesiacov
- odvody si pri živnosti platíš sama - prvý rok je povinné platiť len zdravotnú poisťovňu, sociálnu nie
- daňové priznanie si budeš podávať sama a sama si raz ročne zaplatíš daň, prípade si na to zaplatíš účtovníčku
- žiadna platená dovolenka, paragrafy, žiadne platené PN a OČR pokiaľ si sama nebudeš platiť sociálnu poisťovňu, žiadne gastráče
- keďže nebudeš zamestnanec, nebude sa na teba vzťahovať zákonník práce a ochrana z neho vyplývajúca
- tvojou úlohou bude - vybaviť klientov, ktorí prídu niečo riešiť na pobočku, obvolávať a zháňať klientov, ponúkať poistenie, možno aj hypotéky
- zárobkom bude provízia za predaj - pozor, ak klient predáš životné poistenie a on ho zruší do 2 rokov, vrátiš vyplatenú províziu.
Určite si sa už v živote stretla s niekým, ktorá robí finančné sprostredkovanie, čiže predáva produkty poisťovní a bánk. Kto je obchodník, môže zarábať tisíce mesačne. Kto ním nie je, pre toho to bude iba trápenie.
@melanta ano, to je pravda, ze nie je to pre kazdeho, ale ak neskusis nevies.. mozno by som to pani skusila odporucit popri zamestnani,... a nie, ze da vypoved a ju to po mesiaci prestane bavit.. ako si napisala... ak by som si v tomto odbore neverila a nerobila to dlho, tak ani mi odporucania od klientov nepridu, ktori chcu pomoct svojim znamim, lebo su spokojni.. takze to aj trosku trva kym sa to rozbehne.. ak sa ti to nerozbehne na takej urovni ako by si chcela do 3 mesiacov, podla mna to nema zmysel.. ale clovek nikdy nevie, ci motyka vystreli a bude sa citit uplne super v tejto sfere.. takze za skusku nic neda
Zivnost