Dobrý deň, pracovali ste niekto v Kooperative ako klientsky pracovník? Je to praca na TPP zmluva 932eur v hrubom a zvyšok provízie z poistiek. Práca na pobočke. Dá sa na tých poistkach reálne zarobiť? Nemám v pláne otravovať rodinu ani známych za províziu. Prosím reálne pracujete tam niekto? Manžel mi hovorí že to je blbosť a radšej mám ísť robiť do banky že tam mám aspoň 1300e istých. Ďakujem za názory
@patka06 ďakujem za názor 🙂 asi sa na to vykaslem
Vie si zarobiť ten, kto je obchodník. Kto si vie nájsť klienta a predať mu poistenie. A kto to bude vedieť robiť poriadne, čiže bude vedieť počítať, aby urobil poistenie naozaj na príjem a výdavky klienta. A kto si bude vedomý toho, že ak mu klient zruší poistenie do 2 rokov, tak vráti províziu. Čiže bude mať vždy rezervu na tento účel. Čo sa týka Kooperativa, ako, majú najhoršie meno na trhu. Ale predaje majú napriek tomu stále vysoké a držia si podiel na trhu, čiže predajca vie zarobiť v Kooperativa rovnako ako inde, ak je šikovný.
Banka, áno, vyššia fixná mzda. Ak hovoríme o poradcovi, tiež musí predávať. Nemá provízie, môže mať kvartálne odmeny ak bude plniť plán. A na ten je tlak, obvolávať klientov, pozývať na stretnutia, ponúkať im ale aj tým, ktorí prídu s čímkoľvek na pobočku úvery, karty, účty, sporenia. Mimo Fio banky, tá zatiaľ nefunguje ako ostatné.
Ahoj,u nás tiež dookola hľadajú klientského pracovníka do Kooperativy, už len ten plat, keď si nenaženieš provízie, ani ťa tam držať nebudú a ty budeš mať výplatu oničom.
Ešte aj ten prac.čas popri deťoch nevyhovujúci.ja keď som bola na pohovore, nezobrali má,lebo chceli jednu ,či dve soboty do mesiaca a jeden deň v týždni do 18:00,celé zle za tie peniaze , tuším na 9:00 by som až chodila.
A pamätaj ze fix je iba na rok...
Celkovo poistky sa neoplati ist robit, kazdy si uzatvara online. Kdejake zlavy ked clovek podchyti, tak vtedy je este rentabilnejsie. Tebe tam budu chodit akurat tak zrusit poistnu zmluvu alebo hlasit skodove udalosti atd
Mna pobavilo v banke tych 1300 istych 🤣🤣 leda tak v hrubom aj to nie pri nastupe ale casom… vsade je to o planoch a proviziach, navolavani klientov a presviedcani. Bud sa v tom clovek najde a bavi ho to alebo to nenavidi… Aj v poistovnictve aj v banke…este nazabudni ratat aj so storno proviziami pri poistkach.
@butterflyeffect to som nevedela, takže tento smer banky a poisťovne teda obchádzať oblúkom? 😀
@zuzika87 fix je len na 3 mesiace práveže, odišla som, ani sme nedokončili ten pohovor... Celé zle... Samé keci, ako ti zaplatia skúšky do NBS ako ti dajú zoznam ľudí ktorých obvolas a ako jednoducho im urobíš poistku. No celé zle... Ešte mi tam aj kreslila že jedna poistka 600e pýtam sa čo ak ju klient zruší? Jej odpoveď a prečo by to robil? A išla si zase svoje. No ďakujem za takú robotu kde ani na pohovore nezodpovedaju tvoje otázky, len tlačia tie svoje naučené keci... Robila som rok personalistku, v živote by som na takejto úrovni nerobila pohovor... Fuj...
Súhlasím s manželom, Kooperatíva má dosť zlé meno, tam veľa klientov nezískaš