Kedy začať hovoriť o možnosti kariérneho rastu?

23. máj 2024

Pracujem na pozícii SBS u jedného zamestnávateľa, tento zamestnávateľ poskytuje bezpečnostné služby pre istú firmu kde aktuálne pôsobím. Mám nad sebou veliteľa zmeny, veliteľa objektu a generálneho riaditeľa zo strany zamestnávateľa, plus šéfujú mi i security špecialisti z daného objektu.
Začínal som na pozícii guard, robil som klasické obchôdzky, kontrolu budovy, osôb atď. Bol som preradený na pozíciu CCTV, práca s kamerovým systémom, vyhľadávanie dát a údajov v systéme. Oficiálne som CCTV ale tým, že sú voľné chvíle na tejto pozícii, pomáham (v podstate robím plnú úlohu) veliteľa zmeny. To znamená, riadenie tímu SBS, spisovanie dokumentov (denné hlásenie, drogové a alkoholové testy, kontrola skriniek, rozpis dennej práce, rozpis mesačnej zmeny a pod.)
Doposiaľ som dostával len pochvaly či už od veliteľa zmeny, veliteľa objektu, dokonca nedávno aj od špecialistov firmy. Nie som tu dlho, no podľa môjho názoru a podľa toho čo počúvam o sebe, sú moje schopnosti adekvátne aj na vyššie pozície než aktuálne zastupujem.
Preto ma začala zaujímať otázka, kedy a za akých okolností by ste začali rozoberať tému kariérneho rastu. Mám na mysli otázky kde sa dá či už u zamestnávateľa alebo priamo u firmy dostať, aké sú podmienky, kritériá a podobne.

colsami
23. máj 2024

Co to znamena "nie som tu dlho"?