Kedy ste zistili, kde chcete pracovať?

31. aug 2021
autor
31. aug 2021

V akej oblasti a pod

dskjhfdlkdjhl
31. aug 2021

Asi neuveris, ale ked som mala 10 rokov a som spokojna😉

zuzanockamt
31. aug 2021

Ešte na 1.stupni ZŠ

sorciera24
31. aug 2021

ešte v školke som vedela, co chcem a budem robit...

tykat
31. aug 2021

Ja som sa hlavne vyhýbala tomu čo nechcem… a robím to čo sa mi páči a s radosťou 😉

jablkovastrudla
31. aug 2021

Este stale to neviem 😂

hederamonstera
31. aug 2021

31😁 ale bohvie ci si to opat o rok nerozmyslim😂 mna nic dlho nebavi

lindous
31. aug 2021

Na strednej škole som si vybrala odbor, na vysokej som zistila konkrétne zameranie, ktoré ma napĺňa 🙂 ale už v škôlke som chcela byť pani učiteľka a síce som sa úplne netrafila do takej tej detskej predstavy, ale stále sa tomu venujem, pracujem s deťmi a mládežou a raz dúfam budem popri výskume aj učiť, aj keď som nečakala, že to bude na univerzite 😅

autor
31. aug 2021

@jablkovastrudla koľko máš rokov? Ja mam obavy ze to tiež stále neviem, ja mam 21 😌😀

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulka2021
31. aug 2021

Ja už od strednej školy viem, že zdravotníctvo bude na prvom mieste vždy.

judar
31. aug 2021

na strednej ...ked sa mi tisickorunacky zacali len tak hrnut

caroline_
31. aug 2021

Ja mam skoro 24 a tiez netusim...

mikadooo
31. aug 2021

Ja teraz v 40-tke som našla novú prácu úplne mimo môj obor (platovo veľmi dolu), ale som nadšená 😄. Normálne hovorím, že škoda tých 5 rokov na škole, vôbec mi ju nebolo treba 😁. Ale tiež neviem, či táto eufória bude trvať večne🤷. Potom prípadne skúsim zas niečo iné 🙂.

mamamasama
1. sep 2021

Este v skolke. Chcela som byt kozmonautka, ale nevyslo to, tak lietam aspon v lietadle.🤣

siska53
1. sep 2021

Ja som si vybrala svoje smerovanie v 1.rocniku zs, ale nakoniec som skoncila uuuuplne inde 🙂.

viki_lv
1. sep 2021

Niekedy na druhom stupni ZŠ, okolo 13 rokov som mala, si pamätám, že som hovorila, že chcem byť právnička. Vtedy som si to už síce vedela predstaviť, ale samozrejme zidealizovane. Potom som mala obdobie na strednej, kedy som uvažovala nad žurnalistikou - išlo mi dosť dobre písanie príbehov, básní, i článkov v školskom časopise... Ale v ďalšom mojom smerovaní som sa rozhodla čisto pragmaticky - viac zarobí právnik ako žurnalista a navyše písať môžem aj bez vysokej školy, ale právo bez vysokej školy robiť nemôžem 😅 Preto som potom žurnalistiku úplne vypustila z môjho záujmu a sústredila sa na to právo. Hneď po vysokej škole som si založila rodinu, takže okrem brigád a stáží počas VŠ v odbore, som pracovať nestihla. Prešla som si aj na výške rôznymi obdobiami, kedy som bola odhodlaná ísť cestou advokácie za každú cenu, potom keď som zistila, že práca v štátnej správe je otrasne nudná a určite to nechcem, videla som prácu firemných právnikov, ktorá bola nemastna, neslana - nebola až tak monotónna ako v štátnej správe, ale ani bohvieako ohodnotená... Hmmm a teraz po 6r rodičovskej s 2 deťmi onedlho začínam robiť právo a mal by to byť taký hybrid - kvázi firemný právnik v štátnej službe. Do advokácie by som už nešla, odkedy som si založila rodinu, zmenili sa mi životné priority a práca už nie je na prvom mieste. A vlastne, idem si vygooglit, koľko zarábajú žurnalisti 😆 či je to naozaj tak, ako som si voľakedy pred 15r myslela, že žurnalisti zarábajú horšie ako právnici

1katus1
1. sep 2021

Keď som si vyberala strednú len teraz pri deťoch môj odbor nie je možné z časového hľadiska robiť